Siyaset ‘Şöhretler Karması’na 22 bin davetiye bitti

‘Şöhretler Karması’na 22 bin davetiye bitti

20.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Şöhretler Karması” maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte sahada olacaklarını belirterek, “Genç kardeşlerimizin coşkusuna ortak olacağız. Çok heyecanlıyız. Bütün genç kardeşlerimizi, Diyarbakırlıları maça ve diğer etkinliklere bekliyoruz” dedi. Diyarbakır’da düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da forma giymesinin beklendiği “Şöhretler Karması” maçı bugün oynanacak.

‘Şöhretler Karması’na 22 bin davetiye bitti

Diyarbakır Stadyumu’nda yapılacak ‘Şöhretler Karması’ maçı için hazırlıkları tamamlandı. Etkinlik için hazırlanan 22 bin ücretsiz davetiyenin tamamına yakınının tükendiği, kalan bölümlerin ise güvenlik güçleri ve kent dışından gelen protokol üyelerine ayrılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır’a gelişi nedeniyle kentin bir çok bölgesi süslendi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Lucescu

Şöhretler karması maçının teknik direktörleri de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oynayacağı takımı A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, rakip takımın teknik direktörlüğünü ise Rıdvan Dilmen yapacak. Maçın hakemi ise Cüneyt Çakır olacak.

Yazarlar