Siyaset ‘Tebrik ederim başarılar dilerim’

‘Tebrik ederim başarılar dilerim’

24.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım, Tuzla’da sabah saatlerinde oyunu kullandıktan sonra günün büyük bölümünü ailesiyle evinde geçirdi.

‘Tebrik ederim başarılar dilerim’

Oy kullanma işleminin bitmesinin ardından saat 18.38’de Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gelen Yıldırım’ı İl Başkanı Bayram Şenocak karşıladı.

Haberin Devamı

‘Teşekkür ederim’

Burada kameraların karşısına geçen Yıldırım, “Şu an itibariyle seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum” diyerek sonucu kabul etti. Ardından da şunları söyledi: “Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren çalışma arkadaşlarıma ve bizi dinleyen, projelerimizi anlatma fırsatı veren İstanbul’umuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aileme de bu vesileyle teşekkür ediyorum. Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek, demokrasi demektir. Bu seçimler de Türkiye’de demokrasinin en iyi şekilde işlediğini kusursuz bir şekilde ortaya koymuştur. Bu sonuçların İstanbullumuza, İstanbul’un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum. Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda, İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte de kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek beş yıl için; kadınlarımız, çocuklarımız, İstanbul’da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Haberin Devamı

Açıklamanın ardından salondan ayrılan Binali Yıldırım’a bir partili sarılarak ağladı.