Siyaset Torunum ‘Dede gel beş taş oynayalım’ dedi

Torunum ‘Dede gel beş taş oynayalım’ dedi

13.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarını günde 6 saat dinlenme ile yürüttüğünü belirtti. TGRT Haber, Beyaz TV, TVNet, Akit TV ortak yayınında önceki gece gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Erdoğan seçim gününe kadar en büyük mitingin bayramın üçüncü günü düzenlenecek İstanbul mitingi olacağını söyledi.

Torunum ‘Dede gel beş taş oynayalım’ dedi

Erdoğan torunlarının kendisini az görmekten şikayetçi olup olmadığı sorusuna “Onlar da ben de şikayetçiyim birbirimizi az görmekten. Karneleri maşallah, takdir. Bu sabah önümü çevirdi en ufağı, Berat Bey’inki 5 numara. Şu anda 6 var, 7 geliyor inşallah. Geldi bana ‘dede beş taş oynayalım’ dedi. ‘Oğlum sen oyna falan’ dedim. O yapıyor, onun gülücükleri falan ayrı bir heyecan veriyor.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Halk yürü derse’

Dünya Kupası’nda favorisinin Almanya olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı, ruhunu nasıl dinlendirdiğinin sorulması üzerine müzikle arasının iyi olduğunu belirterek, arabada müzik dinlediğini aktardı. Erdoğan, seçim sebebiyle spor yapamadıklarını ancak haftada 2-3 gün aletli jimnastik çalıştığını, 24’ünden sonra halk “yürü” derse spora açık alanda devam edeceğini sözlerine ekledi.