Siyaset ‘Üç askeri gözaltına almakla olmaz’

‘Üç askeri gözaltına almakla olmaz’

24.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, ”28 Şubat’la hesaplaşmak D8 Projesi’ni canlandırmakla, islam birliğini kurmakla, büyük İsrail projesine karşı durmakla, Kıbrıs davasından taviz vermemekle, dış güçlerden bir kuruş borç almamakla, onlara bir kuruş faiz ödememekle olur” dedi

‘Üç askeri gözaltına almakla olmaz’

Erbakan, partisinin Üsküdar Gençlik Kolları’nca Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen ”Gençlik Şöleni”nde yaptığı konuşmada, 40 yıldan fazla zamandır 6 milyardan fazla insanın saadeti için çalıştıklarını ve bu çalışmaları bir ibadet olarak yaptıklarını söyledi.
Saadet Partisi’nin, diğer 60 partiden biri olmadığını belirten Erbakan, ”Saadet Partisi, 61. parti değildir. Bizler milli görüşcüler olarak ihaleci, rantiyeci, dış güçlerin işbirlikçisi ve hizmetkarı, dış güçlerin yazdığı senaryonun oyuncuları değiliz, ABD’den, İsrail’den icazet alarak siyaset yapmayız. Bizler milli görüşcüyüz. Mazlumların, Fatihler’in sesiyiz. Şimdi de ezenlerin, zalimlerin ve dünya siyonizminin korkulu rüyasıyız. Bir elimize ömür boyu başbakanlığı, öbür elimize cumhurbaşkanlığını koysalar da davamızdan vazgeçmeyiz. Kökümüz sağlamdır, yeniden filizleniriz. Ne kadar engelleseler de yeniden şahlanırız, yeniden güçleniriz” şeklinde konuştu.
Necmettin Erbakan’ın sadece güzel fikirlere ve önemli bilgilere sahip olmadığını, aynı zamanda tedaviyi de ortaya koyduğunu, millete ve İslam alemine büyük hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Erbakan, babasının, kendisine hapis cezaları verenlerden intikam alınmasını istemediğini, onların eğitilmeleri gerektiğini söylediğini kaydetti. Şölene Genel Başkan Danışmanı İsmail Müftüoğlu, aralarında Elif Erbakan Altınöz’ün de bulunduğu çok sayıda GİK üyesi ve partililer katıldı.