Siyaset 'Unutmayacağız, unutturmayacağız'

'Unutmayacağız, unutturmayacağız'

15.07.2018 - 11:15 | Son Güncellenme:

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karşıyaka Şehitliği'ne ziyarette bulundu.

Unutmayacağız, unutturmayacağız

15 Temmuz'un 2. yıldönümünde TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karşıyaka Şehitliği'ne gitti.

Haberin Devamı

Burada gerçekleştirilen anma töreninde şehit aileleriyle de görüşüldü. Meclis Başkanı Yıldırım ile bir şehit yakını arasında duygu dolu anlar yaşandı. Yıldırım ile şehit yakını birbirlerine sarıldılar.

Binali Yıldırım şehitlik çıkışında gazetecilere; "İki yıl geçmiş olmasına rağmen acılarımız tazeliğini koruyor. Şehitlerimiz bu ülkenin teminatıdır. Başında söylediğimiz gibi 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Bayrağımızdaki hilal bağımsızlığımızın, yıldızlar da şehitlerimizin nişanesidir. Dünya durdukça bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar dinmeyecek. Bütün şehitlerimizi tekrar anıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, kurumlarımız 15 Temmuz'un anısını yaşatmak için programlar yapacak. Buna benzer alçak olayın bir daha bu milletin yaşamamasını Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar