Siyaset ‘Vatan haini’ne Twitter’dan cevap

‘Vatan haini’ne Twitter’dan cevap

08.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Gülen’i bitirme kararı 2004’te MGK’da alındı” haberiyle MGK karar evraklarını yayımlayan Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün isim vermeden kendisine yönelttiği eleştirilere, Twitter’dan cevap verdi. Erdoğan‘ın, “Bu özgürlük değil düpedüz vatana ihanettir” sözlerine karşılık Baransu, “Hırsız olmaktansa, milleti fişlemektense bu hükümet tarafından vatan haini damgası yemek şereftir” dedi

‘Vatan haini’ne Twitter’dan cevap

Mehmet Baransu, Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Siz önce neden cemaatleri fişlediniz bunun hesabını verin. Cemaatleri dindarları fişlemek, cemaate kurban hissesi verdi diye rapor tutmak düpedüz vatana ihanettir. Siz hainlerden hesap sorun. Eğer hainlerden hesap soramıyorsanız bu şu anlama gelir. Fişlenme emrini siz verdiniz. Kaldı ki Başbakanlığa gelen belge de bunu gösteriyor. Hırsız olmaktansa, milleti fişlemektense bu hükümet tarafından vatan haini damgası yemek şereftir.”
Baransu, Başbakan Erdoğan’a, eski danışmanlarından Alparslan Korkmaz’ı da işaret ederek, “Ne yaptı da yanınızdan kovdunuz?” diye sordu. Baransu, önceki gece de evinde sigara içmek için balkona çıkarken kapı üstünde dinleme cihazı ve gizli kamera bulduğunu da öne sürdü.