Siyaset ‘Zafer inananların olacak’

‘Zafer inananların olacak’

20.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Seçim çalışmalarını sürdüren Özhaseki, “Dersimize çalıştık, işin ehliyiz, tecrübemiz var. 31 Mart’ta da Allah’ın izniyle, sizlerin gayretiyle zafer bizim olacaktır. 5 yıl durmadan hizmet edeceğiz” dedi...

‘Zafer inananların olacak’

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Özhaseki, önceki akşam Söğütözü’nde düzenlenen, “Ankaranın Değerleri Buluşması” programında Doğu ve Güneydoğu Anadolulu iş insanlarıyla bir araya geldi. Özhaseki, kendisine yöneltilen “Ankaralı değil” eleştirilerine şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

“Buradaki kardeşlerimizin birçoğunun doğum yeri farklıdır. Şimdi sizin çocuklarınız aday olamayacak mı bir yere? İdareye talip olamayacaklar mı? Zaten Çankaya’da bir belediye başkanları var, ben ayıpladığım için söylemiyorum, Tunceli doğumlu bir arkadaş. Yenimahalle’deki Afyon doğumlu bir arkadaş. 1950’ye kadar gittim, Ankarada acaba Ankara doğumlu birisi belediye başkanlığı yapmış mı diye, ne yazık ki onu da bulamadım.”

Özhaseki daha sonra Sincan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen, “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni”ne katıldı.

‘Kötüler sevinmesin’

Törende konuşan Özhaseki, şunları söyledi: “Devletimiz gittikçe büyüyor, kötüler karşısında mücadeleye devam ediyoruz. O kötülerle mücadele azmi, bizdeki bayrak, ezan sevdası, Cumhur İttifakını kurmuştur. Bugün birlikte kol kola girerek kardeşlerimizle sizlerin huzurundayız. Allah utandırmasın, rabbim kötüleri sevindirmesin inşallah. Kandildeki lanet adamlar, kafası Pensilvanya’da olanlar ve Pensilvanya’daki sapık sevinmesin İnşallah. 31 Mart’ta da Allah’ın izniyle, sizlerin gayretiyle zafer bizim olacaktır. Zafer inananların olacaktır. Sonra da 5 yıl boyunca durmadan hizmet edeceğiz. Sizlerin duasını almak için gece gündüz çalışacağız.”