Siyaset Zafer Partisi'nde Koncuk istifa etti

Zafer Partisi'nde Koncuk istifa etti

09.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İYİ Parti'den istifa ederek Ümit Özdağ'ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi'ne geçen Adana Milletvekili İsmail Koncuk, "Bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor" diyerek partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Zafer Partisinde Koncuk istifa etti

Koncuk, Twitter'dan yaptığı açıklamada dört ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliğinden istifa ettiğini hatırlatarak "Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi" ifadelerini kullandı. Genel sekterlik görevinden istifa gerekçelerinin dört ay değişmediğini belirten Koncuk "Değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisinden istifa ediyorum." 

Haberin Devamı

Koncuk'un istifasıyla, partinin Meclis'teki tek temsilcisi Genel Başkan Özdağ kaldı. İstifayla, bağımsız milletvekili sayısı da yediye çıktı.