Siyaset ‘Zafere artık bir nebze kaldı’

‘Zafere artık bir nebze kaldı’

14.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin en yüksek sınır üs bölgesi olan 3 bin 480 metre rakımdaki Düztepe Üs Bölgesi’nde görev yapan askerlerin bayramını kutlarken “Zafere artık bir an, bir nebze kaldı” dedi.

‘Zafere artık bir nebze kaldı’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Düztepe Üs Bölgesi’nde görev yapan askerlere telefonla hitap ederek bayramlarını kutladı. İncelemelerde bulunmak üzere Hakkari’ye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 bin 480 metre rakımda, Türkiye’nin en yüksek sınır üs bölgesi olan, Düztepe Üs Bölgesi’nde görev yapan askerlerle iftar yaptı.

Haberin Devamı

Askerlere tebrik ve teşekkür

İftarın ardından Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüştü. Bakan Soylu’nun telefonundan askerlere hitap eden Erdoğan, Mehmetçiğin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, şunları söyledi:

“Bulunduğunuz yerlerin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve orada verdiğiniz bu mücadele sebebiyle de sizleri tebrik ediyorum. Birçok şehitlerimiz oldu, mekanları cennet olsun inşallah. Yaralılarımız oldu Rab’bim şifalar versin ama sürdürdüğünüz bu mücadele sebebiyle şahsım, milletim adına sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum. Zafere artık bir an, bir nebze kaldı ve bu zaferi inşallah beraberce inanıyorum ki şu anda kabirlerinde uyuyan şehitlerimizin rahat uyuması için gerçekleştirmiş bulunuyorsunuz. Çünkü onların ardından verdiğiniz bu mücadele, özellikle şehitlerimizi rahat kılmıştır. Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte sizlere mutluluklar diliyorum, yaralılarımıza da şifalar temenni ediyorum. Kalın sağlıcakla.”

Haberin Devamı

Filistin için telefon trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed ile telefon görüşmesi yaptı. İki lider İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları ve baskıları ele aldı.

Bayram mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından bayramı kutladı.  Erdoğan paylaşımında, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sizlerin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabb’imden hepimizi bundan sonraki bayramlara sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum” dedi.