Siyaset Zapsu'nun teknesi batıyordu!

Zapsu'nun teknesi batıyordu!

24.05.2009 - 13:00 | Son Güncellenme:

AKP'nin önemli ismi Cüneyt Zapsu'nun da içinde bulunduğu tekne Beykoz Yeniköy sahilinde batma tehlikesi atlattı.

Zapsunun teknesi batıyordu

Cüneyt Zapsu'nun da içinde bulunduğu tekne Beykoz Yeniköy sahilinde batma tehlikesi atlattı. Zapsu dahil 6 kişi kurtarıldı.

Haberin Devamı

İçinde Cüneyt Zapsu ile 5 kişinin bulunduğu ‘Su’ adlı tekne Yeniköy açıklarında su aldı. Teknedekileri çevreden yardıma koşan ayrı bir tekne kurtarıp Beykoz sahiline ulaştırırken su alan tekne kıyı emniyeti tarafından sahile çekildi.

Edinilen bilgiye göre; içinde Başbakan Erdoğan'ın eski danışmanı Cüneyt Zapsu ile 5 kişinin bulunduğu Zapsu'ya ait ‘Su’ adlı tekne Yeniköy açıklarında su almaya başladı. Zapsu ve 5 kişi durumu fark eden bir başka tekne tarafından kurtarılarak Beykoz sahiline ulaştırıldı. Arka kısmından su alarak batmak üzere olan teknenin yardımına ise Kıyı Emniyeti ve Deniz Polisi yetişti. Beykoz sahilindeki teknelerin yanaştırıldığı alana çekilen teknenin arka kısmına, teknenin uzatılması için ek yapıldığı ve buradaki oluşan açıktan su aldığı öğrenildi.

TÜRK VE AMERİKA BAYRAKLI

Üzerinde Türk ve Amerikan bayrağı bulunan tekne bir dalgıç tarafından onarıldı. İtfaiye ekipleri tarafından içindeki suyun tahliye edilmesinin ardından ‘Su’ adlı tekne Kıyı Emniyeti botu ile Rumelikavağı sahiline götürüldü. Görgü tanıklar, Zapsu ile beraberindeki 5 kişinin bulunduğu teknenin batmaktan son anda kurtarıldığını söyledi.

Yazarlar