Siyaset ‘Siyasi güvence ayrıcalık olur’

‘Siyasi güvence ayrıcalık olur’

07.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görüşmesinin “rutin” olduğunu ifade etti.

‘Siyasi güvence  ayrıcalık olur’

Ak Parti’nin dün başlayan kampında gazetecileri sorularını yanıtlayan Ünal, “Tartışmaların Gökçek üzerinden kişiselleştirilmesi doğru değil” dedi. Ünal şöyle konuştu:
Rutin bir görüşmeydi
“Rutin bir görüşmeydi yani Melih Bey’in daha önceden talep ettiği bir randevuya verilmiş rutin cevaptı. 5 milyon kitaplı bir kütüphane yapılıyor, Külliye’nin orada ve gerçekten de bir müze çalışması var. Bunlarla ilgili bir görüşmeydi. Bir istifa talebi söz konusu değil ama bizim 4 aydan beri ısrarla söylediğimiz bir şey var. Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın partiye tekrar dönmesiyle birlikte parti, her şeyi elden geçiriyor. Teşkilatları elden geçiriyor, belediyeleri elden geçiriyor, hükümeti elden geçiriyor. Bütün bu elden geçirmenin amacı da 2019’a hazırlık. Bu süreçte bizim herhangi bir il başkanına, bir belediye başkanına yani herhangi bir siyasinin kendisini siyasi güvence altında hissetmesi diye bir şey söz konusu olamaz.”