Galatasaray 19 ŞAMPİYONLUK 19 AŞK MEKTUBU

19 ŞAMPİYONLUK 19 AŞK MEKTUBU

03.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Dergisi, 19. şampiyonluk için ilginç bir çalışma yaptı, kalpleri Cim-Bom için çarpan 19 kişiye mektup yazdırdı. Candan Erçetin, "Yine bahar geldi ve yine Galatasaray camiası kendini hazırlıyor" dedi

19 ŞAMPİYONLUK 19 AŞK MEKTUBU

Galatasaray, 19. şampiyonluğuna doğru giderken, camia da kenetlendi. Galatasaray Dergisi de, Mayıs sayısında bunu ilginç bir şekilde ele aldı. Eski başkan Ali Tanrıyar, eski yönetici Turgan Ece, sanatçı Candan Erçetin, oyuncular Demet Akbağ ve Ata Demirer, Berlin Panteri lakaplı efsane kaleci Turgay Şeren, eski futbolculardan Bülent ve Reha Eken kardeşler, Uğur Köken, Muzaffer Sipahi ve Candemir Berkman, eski kaptan Cüneyt Tanman, unutulmaz yıldızlar Hagi, Prekazi, Arif Erdem, Mondragon, Ayhan Akman, Arda Turan ve Galatasaray taraftarı adına Edip Gürman ile Aras Yelkovan'dan oluşan 19 kişi, futbolculara hitaben mektuplar kaleme alındı, bu da sayfalara yansıtıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların mektuplarından satırbaşları şöyle:
CANDAN ERÇETİN: Hani bir şarkı vardır ya... "Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum. Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar?" Yine bahar geldi ve yine Galatasaray camiası bir bütün olarak mayıs ayının insanoğlunu yeniden dirilten tazeliğine, müjdelerine kendini hazırlıyor.
ATA DEMİRER: Göstermiş olduğunuz mücadeleye şapka çıkarıyorum, önünüzde saygıyla eğiliyorum, ceketimi ilikliyorum karşınızda. Aslanlar gibi çıkıp oynadınız, yüzümüzü güldürdünüz bu sene de.
PREKAZİ: 'Ben yeni stada gitmiyorum, eskiyi seviyorum' dedim. "Ali Sami Yen mi kaldı" dediler. Dedim, 'Babam da öldü ama onu hala seviyorum'. Ben babamı çok sevdim, onu hiç unutmam. Bir de İstanbul'u ve Ali Sami Yen'i çok sevdim. En çok da Galatasaray'ı sevdim.
HAGİ: 1996 yılında kariyerimi noktalasaydım, futbol hayatımın en önemli parçasını tamamlayamadan, eksik bir şekilde sona varacaktım. Neler kaybettiğimi asla bilemeyecektim. İyi ki Galatasaraylıyım.
ARDA TURAN: Hayatım boyunca bu camianın bir üyesi olduğum için gurur duydum. Evet, Galatasaray'ın başarılarını artık biraz daha uzakta takip ediyorum. Ama gönlüm, hâlâ takımımla beraber.

Yazarlar