Galatasaray "3.5 yılı mutlu geçirdim"

"3.5 yılı mutlu geçirdim"

16.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yapmak istediklerini hayata geçiremeyeceğini gördüğü için ayrılık kararı aldığını belirterek, “3.5 yılı mutlu geçirdim. Camiaya birazcık hizmetim dokunduysa bu beni mutlu edecektir. Başkan adaylarının şansları eşit” diye konuştu.

3.5 yılı mutlu geçirdim

Galatasaray’da 3.5 yıldır oturduğu başkanlık koltuğunu 25 Ekim’de Alp Yalman veya Duygun Yarsuvat’a teslim edecek olan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün önünün açık olduğunu ifade etti. GSTV’ye konuşan Başkan Aysal, Galatasaray’ın 109 yıllık bir kulüp olduğunu belirterek, “Başkan adaylarını gördükten sonra ümidim daha da arttı. Galatasaray güzel yıllarını devam ettirecek, en ufak bir endişem yok” dedi.

Haberin Devamı

Ayrılık kararını ve yaşanan süreci değerlendiren Aysal, “Bazı hesaplarımda yanılmış olabilirim. Galatasaray’ın genel istikbale doğru gelişimiyle ilgili, kendi projelerimle ilgili. Alamadığım destekler için ufak hayal kırıklıklarım olabilir. Ama bunun dışında hiçbir hayal kırıklığım yok. Mutlu bir 3,5 sene geçirdim. Camiama birazcık hizmetim dokunduysa, bu beni mutlu edecektir. Görevi eğer bir yere kadar götürüp ve bir yerden sonra da yapmak istediklerinizi, yapamayacağınızı gördüğünüz vakit en haysiyetli hareket görevi başkasına devretmek olmalıdır. Ben bunu yapmaya çalıştım” diye konuştu.

Başkan adayları Yalman ve Yarsuvat’ın çok önemli isimler olduğuna vurgu yapan Ünal Aysal, “Başkan adaylarının ikisinin de eşit şansı var. Çok deneyimli ve saygın isimler. İnşallah güzel bir yarış olacak. Benim de bir oy hakkım var. Onu de en iyi şekilde değerlendirerek kullanmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Son derbi mesajı!

Başkan Ünal Aysal, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için umutlu konuştu. Kulüp başkanı sıfatıyla 3.5 yıllık süreçteki son derbisini izleyecek olan Aysal, “Özellikle sahamızda çok güçlü bir şekilde taraftarımızı mutlu edeceğimiz ve güzel netice alacağımız bir maç bekliyorum. İçimde hiçbir endişe yok. Tabii taraftarımıza her zaman büyük iş düşüyor. Spor heyecanla yapılan bir şey. Taraftar ne kadar güçlü kendini gösterirse sahadaki netice maçın başında belli oluyor. Her zaman olduğu gibi derbide de statta olacağım. Ayrıca yalnız bu maçta değil sonraki maçları da izlemeye devam edeceğim” dedi.