Adana Demirspor Adana Demirspor'da maaş krizi! 'Ayrılmak istiyorum'

Adana Demirspor'da maaş krizi! 'Ayrılmak istiyorum'

03.01.2024 - 19:36 | Son Güncellenme:

Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da maaş krizinin sürdüğü öğrenildi. Mavi-lacivertlilerde bir oyuncu daha maaş krizi nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Adana Demirsporda maaş krizi Ayrılmak istiyorum

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da ödemelerdeki gecikmeler sonrası ayrılık rüzgarı esmeye başladı. Mavi-lacivertlilerde Kevin Rodrigues ile Younes Belhanda'nın vedasının ardından M'Baye Niang da ayrılmak istediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Fransa basınından L'Equipe, M'Baye Niang'la yaptığı röportajda yıldız futbolcunun çarpıcı ifadeler kullandığını yazdı. Senegalli santrfor açıklamasında, "Türkiye'deki deneyimim saha açısından süper gidiyor, ilk on birin değişmeziyim. Bu, kendimi göstermeme ve gol atmama olanak tanıyor" dedi.

Adana Demirsporda maaş krizi Ayrılmak istiyorum

Adana Demirspor'daki ödemelerin gecikmesi nedeniyle sahaya odaklanmakta zorlandığını vurgulayan M'Baye Niang, "Ödemelerdeki aksamalar beni biraz duraksattı. Kendime sorular soruyorum. Gecikmeleri kabul edebiliriz ama bu dört aya kadar uzadı... Bunun bir kısmını ödediler ama bu durum sahada odaklanmayı engelliyor" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'dan ayrılmak istediğini vurgulayan M'Baye Niang, "Ayrılmak istiyorum. Bunu kulüp yöneticilerine ilettim. Çevrem bu yönde çalışıyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1'e geri dönmek istediğini belirten yıldız futbolcu, "Ligue 1'e geri dönmek istiyorum, benim için bir öncelik çünkü bu ligi tanıyorum ve burada başarılı oldum. Şu anki formumla bu bir hedef. Kendime güveniyorum, iyi durumdayım ve performans göstermek için hazırım" dedi.

Adana Demirsporda maaş krizi Ayrılmak istiyorum

Teklifler aldığını dile getiren M'Baye Niang, "Rusya, İtalya, Suudi Arabistan gibi yerlerden somut temaslara sahibim... Fransa'da durumu nasıl halledebileceğimizi görmek için görüşmeler yapıyoruz. Geçmiş bana kulüplerin isimlerini şu anda açıklamanın bir faydası olmadığını öğretti" şeklinde konuştu.

M'Baye Niang sezon başında transfer olduğu Adana Demirspor'da 20 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 8 kez rakip fileleri havalandırdı. M'Baye Niang aynı süreçte 2 asist üretti.

M'Baye Niang'ın Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Senegalli forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 700 bin euro.

SM Caen altyapısında futbola başlayan M'Baye Niang daha sonra Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes, Al Ahli, Bordeaux ve Auxerre formaları giydi. Senegal Milli Takımı'nda 15 maça çıkan M'Baye Niang, 4 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar