Fenerbahçe Adı Beşiktaş ile anılmıştı! Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi

Adı Beşiktaş ile anılmıştı! Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi

18.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde kadrosunu Samet Akaydın ile güçlendiren Fenerbahçe, hücum hattına da takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin genç futbolcu için devrede olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Adı Beşiktaş ile anılmıştı Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi

Ara transfer döneminde ilk hamlesini Adana Demirspor’dan Samet Akaydın ile yapan Fenerbahçe, özellikle hücum hattına bir takviye adına girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerde takımdan ayrılma ihtimali olan isimler de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

GÜNEY AMERİKA EKİPLERİ VALENCIA'NIN PEŞİNDE

Attığı 15 golle Fenerbahçe’nin en skorer ismi olan Enner Valencia’ya Güney Amerika’dan talipler çıkmaya devam ediyor. Arjantin devi River Plate’in ardından Brezilya ekibi Internacional de devreye girdi.

Tecrübeli forvetin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi henüz yenilenmedi. Ancak Internacional’in Valencia’yı hemen kadrosuna katmak istediği ve bunun için Fenerbahçe’ye bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Adı Beşiktaş ile anılmıştı Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi

ROSSI'YE DE İLGİ BREZİLYA'DAN

Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle birçok ismin performansı artarken haliyle kulübe teklifler de geliyor. Yoğun ilginin olduğu isimlerden biri de Diego Rossi...

Uruguaylı kanat oyuncusuna da Güney Amerika ekipleri yakın ilgi gösterirken son olarak Flamengo'nun, başarılı oyuncuyu takip ettiği kaydedildi. Brezilya ekibinin yakın zamanda resmi olarak Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

AYRILIK KAPIDA

Transferde hareketli günler geçiren Kanarya'da hem yabancı kontenjanını açmak hem de mali açıdan rahatlamak adına gönderilecek isimler de oldukça önem arz ediyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jorge Jesus'un sezon başında kendi isteğiyle Flamengo'dan kiraladığı Gustavo Henrique'den vazgeçebileceği kaydedildi.

Son oynanan Gaziantep FK maçında kadroya giremeyen Brezilyalı stoperle yolların ayrılabileceği gelen haberler arasında.

Adı Beşiktaş ile anılmıştı Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi

ZAJC DA GİDEBİLİR

Fenerbahçe'nin inişli-çıkışlı oyuncusu Miha Zajc da bu listede. Jorge Jesus'un hiçbir zaman as adamlarından biri olamayan Sloven oyuncu için de gelecek tüm teklifler değerlendirilecek.

28 yaşındaki futbolcunun durumunu bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor da yakından takip ediyordu. Sözleşme feshi gibi bir durumda Zajc için iki dev de devreye girebilir.

İLK HEDEF WRIGHT

Yönetim hemen diğer hedefler için kolları sıvadı. Şu anda gündemin ilk sırasında Haji Wright bulunuyor. Ligde 9 golle dikkatleri üzerine çeken ABD’li hücum oyuncusu için Antalyaspor ile pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

Adı Beşiktaş ile anılmıştı Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi

ALTERNATİFLER BELLİ

Wright’ın alternatifi olarak belirlenen Alferdo Morelos ve Moussa Dembele için de temaslar devam ediyor. Her iki forvet kulüplerinde mutsuz ve sözleşmeleri sezon sonunda bitecek.

Haberin Devamı

Yönetim, Morelos ve Dembele’nin mali şartlarını soruşturuyor. Bu arada sol bek transferi de artık daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

OOSTERWOLDE GELMEK İSTİYOR

Öncelik, bu bölge için TFF’nin 21 yaş altı yabancı oyunculara sunduğu 3 kişilik kontenjanı kullanmak. Parma’nın yıldızı Jayden Oosterwolde, 1 numaralı hedef konumunda. 21 yaşındaki sol bek Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istiyor.

İtalyan ekibi ise Hollandalı yıldızı tutmaya çalışıyor. Fenerbahçe, Oosterwolde’yi ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamak, Parma’nın Serie A’ya yükselmemesi halinde ise önümüzdeki sezon da Oosterwolde’yi kadrosunda tutmak istiyor.

Adı Beşiktaş ile anılmıştı Fenerbahçeden sürpriz transfer hamlesi

SÜRPRİZ HAMLE

Fenerbahçe, gol yollarına takviye adına yeni hedefini belirledi. Sarı-Lacivertlilerin Partizan forması giyen genç yetenek Samed Bazdar ile ilgilendiği belirtildi. Forvet arkası ve forvet olarak görev yapabilen genç oyuncu ile birçok takım ilgileniyor.

Haberin Devamı

ADI BEŞİKTAŞ İLE ANILMIŞTI

Fenerbahçe'nin transferi için girişimlerde bulunduğu Samed Bazdar'ın ismi daha önce Süper Lig'den Beşiktaş ile de anılmıştı. Siyah-Beyazlıların oyuncunun durumunu yakından takip ettiği belirtilmişti.

GİRİŞİMLER BAŞLADI

Sırp basınından Novosti, Fenerbahçe'nin oyuncunun transferine ilişkin girişimlerde bulunduğunu belirtti. Fakat 18 yaşındaki oyuncunun çok sayıda talibi bulunuyor.

JUVENTUS'U REDDETMİŞLERDİ

Partizan, yaz aylarında Juventus'tan gelen 1 milyon Euro'luk teklifi reddederken şimdi bir başka İtalyan ekibi Fiorentina, transfer adına devreye girmiş durumda. Fiorentina ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Hoffenheim de oyuncunun transferi adına girişimlerde bulunuyor.

ELJİF ELMAS OPERASYONU

Fenerbahçe, Kuzey Makedonya ekibi Rabotnicki'den Eljif Elmas'ı kadrosuna katarken yetenekli oyuncuyla yine birçok büyük takım ilgileniyordu. Fakat transferi başarıyla sonuçlandıran Fenerbahçe, genç oyuncuyu 2 sezon oynattıktan sonra 16.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'ye yollamıştı.

Haberin Devamı

Novi Pazar doğumlu Samed Bazdar için de benzer bir durum hedefleniyor. Fenerbahçe, 18 yaşındaki oyuncunun transferini hızlı davranarak bitirmek istiyor. Bu sezon ligde çıktığı 16 maçta 4 gol, 1 asistlik katkı sağlayan Samed Bazdar'ın Partizan ile olan sözleşmesi Haziran 2026'da bitiyor.