Fenerbahçe Ahmethan Köse: 'Hedefim La Liga'da oynamak...'

Ahmethan Köse: 'Hedefim La Liga'da oynamak...'

09.02.2018 - 14:57 | Son Güncellenme:

Boluspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kadrosuna dahil ettiği Ahmethan Köse, ilk kez konuştu.

Ahmethan Köse: Hedefim La Ligada oynamak...

Boluspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kadrosuna dahil ettiği Ahmethan Köse, ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

İşte Ahmethan Köse'nin yaptığı açıklamalar:

Boluspor'da her şey gayet güzel gidiyor. Benden önce Ertuğrul Ağabey (Taşkıran) ve Melih Okutan da burdaydı. Uyum sürecinde ikisi bana yardımcı oldu.
Fenerbahçe'de sezon başında takıma dahil olduğum için her şey çok hızlı gelişti. Fenerbahçe'de güzel maçlar oynadım. Sonrasında daha fazla süre almak istediğimi söyledim ve Boluspor'a transfer oldum. Boluspor serüveni İnşallah benim ve takımım için güzel olur. Umarım sezon sonunda daha güçlü şekilde Fenerbahçe'ye dönerim.
Takımımın gole ve asistte ihtiyacı var!
Boluspor'a elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum. Takımın gole ve asiste ihtiyacı var. Burada ne kadar çok katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana.
Federer muazzam kişilik
Robert Lewandowski örnek alınabilecek bir insan, özelliklerini beğeniyorum. Tenis benim için büyük bir tutku. Tenis de ise Federer'in herkesin örnek alması gereken biri olduğunu düşünüyorum. Muazzam bir kişilik ve mükemmel bir karaktere sahip.
La Liga'da oynamak istiyorum
Tabii ki her genç oyuncunun hedefi Avrupa'dır. Bunu benim gibi yeni genç jenerasyonda net bir şekilde görüyorsunuz. Son dönemde de ülkemizden yurt dışına önemli translerler gerçekleşti. La Liga'da oynamak istiyorum.
Fenerbahçe'ye gidiş serüveni
Okul takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşamıştım. Orada da son dönem kadar Fenerbahçe'de beraber çalıştığım Şenol Hocam (Çorlu) vardı. Onun sayesinde Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşti.
Manisaspor maçında hedef mutlak 3 puan
Boluspor'da 2 haftadır istemediğimiz sonuçlar aldık. Seri yakalamamız için galibiyete ihtiyacımız var. Manisaspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak düşünüyoruz. (Ajansspor)