Dünyadan Futbol Al Nassr çıldırdı! Bir yıldız transfer daha yolda

Al Nassr çıldırdı! Bir yıldız transfer daha yolda

07.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın geçtiğimiz günlerde transfer ettiği Cristiano Ronaldo'dan sonra bir yıldızı daha kadrosuna katacağı öğrenildi.

Al Nassr çıldırdı Bir yıldız transfer daha yolda

Suudi Arabistan Lig'inde mücadele eden Al Nassr, geçtiğimiz günlerde dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu rekor bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Alınan haberde Al Nassr, yılın ikinci bomba transferini yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

İMZAYI ATTI

Manchester United'tan ayrılan Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Suudi Arabistan ekibi 'Dünyanın en büyük sporcusu Al Nassr için resmen imzaladı' ifadeleri ile transferi resmen duyurdu. İmza sonrası Ronaldo duygularını şu sözlerle açıkladı: "Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım."

Al Nassr çıldırdı Bir yıldız transfer daha yolda

KAZANACAĞI ÜCRET

Kulüpten yapılan açıklamada Ronaldo'nun kazanacağı ücret belirtilmezken Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre ticari anlaşmalar da dahil olmak üzere yılda yaklaşık 200 milyon Euro kazanacak.

Haberin Devamı

TAKIM ARKADAŞLARI SÜPER LİG'DEN

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da yolu Süper Lig'den geçen Vincent Aboubakar, Talisca ve Luiz Gustavo ile takım arkadaşı olacak. Öte yandan kaleci Ospina da Al Nassr'da forma giyiyor.

FENERBAHÇE, ABOUBAKAR'IN PEŞİNDE

Joao Pedro'nun sakatlığı ile sarsılan Fenerbahçe'nin Ocak ayında stoper transferinin yanı sıra forvet hattına da transfer yapmayı planladığı ifade edilmişti. Sarı-lacivertliler bu aşamada Al-Nassr'ın golcüsü Vincent Aboubakar için nabız yoklaması yaptı.

Al Nassr çıldırdı Bir yıldız transfer daha yolda

AL NASSR'DAN BİR TRANSFER İSTEĞİ DAHA

Foot Mercato'nun haberine göre Al Nassr, La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yıldız futbolcusu Eden Hazard'ı takibe aldığı iddia edildi.

Al Nassr çıldırdı Bir yıldız transfer daha yolda

GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Hazard, geçtiğimiz günlerde çıktığı maçta İspanyol dördüncü lig kulübüne karşı gösterdiği kötü performans ve görünümü bir hayli dikkat çekti.

HAZARD'IN PERFORMANSI

31 yaşındaki süperstar, 2019’da 115 milyon Euro’ya imza attığı Real Madrid’de sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremedi. Hazard, bu sezon da istediği forma şansını bulamadı ve 7 resmi maçta 296 dakika süre alabildi.

LUKA MODRIC BOMBASI

Suudi Arabistan devinin, sansasyonel transferlerine devam edeceği iddia edildi. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca'nın haberine göre; Sarı-Lacivertliler sezon sonunda Real Madrid'le sözleşmesi sona erecek olan Luka Modric'le de ilgileniyor. Al Nassr'ın, 37 yaşındaki Hırvat süperstarı 2023'te olmasa da 2024'te mutlaka kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Al Nassr çıldırdı Bir yıldız transfer daha yolda

RAMOS İÇİN RONALDO KOZU

Hatta Al Nassr, PSG'yle de Haziran ayında kontratı bitecek Sergio Ramos'un da durumunu yakından takip ediyor. Suudi temsilcisinin hedefi, Ronaldo transferiyle Modric ve Ramos'u ikna ederek iki süperstarı daha kadroya kazandırmak.

Daha önce 2012-2018 yılları arasında birlikte Real Madrid'de oynayan Cristiano Ronaldo, Luka Modric ve Sergio Ramos, Al Nassr'ın hedefini gerçekleştirmesi halinde bu kez Suudi Arabistan'da buluşabilir. Bu üçlü, Madrid ekibinde; 4 Şampiyonlar Ligi, 4 Dünya Kulüpler Kupası, 4 La Liga, 3 UEFA Süper Kupası, 2 İspanya Süper Kupası ve 1 Kral Kupası olmak üzere tam 18 kupa kaldırdı.