Fenerbahçe Ali Koç'tan Galatasaray'a sert cevap

Ali Koç'tan Galatasaray'a sert cevap

05.11.2022 - 14:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Ali Koçtan Galatasaraya sert cevap

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin Başkanı, Galatasaray'ın Erden Timur önderliğinde düzenlediği 'Türk futbolu için adalet' konulu basın toplantısındaki sözlerine dikkat çeken cevaplar verdi.

Haberin Devamı

NELER YAŞANMIŞTI?

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında oynadığı Alanyaspor maçının ardından hakem kararlarına sert tepki göstermiş sonrasında Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, bir basın toplantısı düzenleyerek 'Türk futbolu için adalet' başlığı adı altında Galatasaray'ın haksızlığa uğradığını fakat haksızlığa uğrayan tüm takımlara GS TV'nin ekranlarının açık olduğunu belirtmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un basın toplantısındaki sözlerine Yüksek Divan Kurulu toplantısında cevap verdi.

ALİ KOÇ DİVAN KURULU TOPLANTISINDA KONUŞTU

Şampiyonluk hedeflerinden bahseden Ali Koç, ilk olarak rehavete kapılmamaları gerektiğinin altını şu sözlerle çizdi: Oynadığımız futbol, savaşçı ruhumuz, hocamızın söylemleriyle bu süreci üstünlük sağlayarak geçiriyoruz. Fakat önemli olan sezon sonu üstünlük sağlamak. Rakiplerimizle alay etmeyin, havaya girmeyin, şampiyonluğun 'Ş'sinden bile bahsetmeyin. Takımımızı saha dışında koruyalım. Camiada herkes üzerine düşeni yapmalı."

Haberin Devamı

GALATASARAY'A SERT CEVAP

Açıklamalarında Galatasaray'a da cevap veren Ali Koç, "Bir rakibimizin bildiğiniz gibi adalet arayışı var. Son 10 senede 5 kez şampiyon olan rakibimizin. Onlar 20 ekim 2022 yılında bir açıklama yaptılar ve her haftanın maçlarından sonra tüm takımlara yapılan haksızlıkları kendi televizyonlarında yayınlayacaklarını dile getirdiler. Bu topa girmeyi asla istemezdik ama tüm söylemleri bizim adımızı ima ederek oldu. Keşke bu adalet arayışı hep olsaydı, keşke işler iyi giderken de bu arayışın içinde olsalardı. Yoksa işler ters giderken istediğiniz zaman adalet değil ayrıcalık arayışı gibi insanlar bunu düşünebilirler." dedi.

'BAŞAKŞEHİR MAÇINDAKİ POZİSYONU GÖNDERDİK'

Başakşehir maçındaki tartışmalı pozisyonu Galatasaray'a gönderdiklerini söyleyen Ali Koç, "Adalet arayışından ilham alarak Başakşehir maçındaki penaltı pozisyonunu Galatasaray'a gönderdik. 2 gün sonra 'Talebinizi yönetim kurulumuza ilettik.' cevabı geldi. Sezon başından bu yana tüm pozisyonları göndermemizi istediler. İsterseniz son 4 senedeki tüm lehte ve aleyhteki pozisyonları tek tek konuşalım. Biz işler iyi giderken de adalet diyorduk.

Haberin Devamı