Fenerbahçe Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

24.08.2023 - 20:10 | Son Güncellenme:

Manchester United ile prensip anlaşmasına varan Altay Bayındır, Konferans Ligi play-off turu ilk maçı olan Fenerbahçe-Twente karşılaşması öncesi taraftara veda etti.

Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-lacivertlilerin 2019 yazında Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Altay Bayındır, Konferans Ligi play-off turu ilk maçı olan Fenerbahçe-Twente mücadelesinin öncesinde sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Milli kalecinin kısa süre içinde Manchester United'a imza atması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

F.BAHÇE LIVAKOVIC'I RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli kulüp, anlaşma sağlanan Hırvat kalecinin bugün İstanbul'a geleceğini duyurdu.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

MANCHESTER UNITED 7 MİLYON EURO ÖDEYECEK

De Gea'nın ayrılışının ardından kaleye Inter'den Andre Onana'yı transfer eden Manchester United, bonuslarla birlikte 55 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. İngiliz devinin Altay için kasasından çıkacak rakam belli oldu.

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kırmızılar, milli file bekçisi için sarı-lacivertlilere 6 milyon euro serbest kalma bedeli dışında 'FIFA Dayanışma Katkı Payı' da ödeyecek ve rakam 7 milyon euroyu bulacak. Milli kalecinin kısa süre içinde Manchester United'a imza atması bekleniyor.

Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

ALTAY BAYINDIR'DAN VEDA

Altay Bayındır, Twente karşılaşması öncesi sahanın ortasına geldi ve tüm tribünleri selamladı. Ülker Stadyumu'nda da bu anlarda "Fenerbahçe'nin evladı Altay Bayındır yolun açık olsun, kalplerimiz seninle." anonsu yapıldı.

Öte yandan Altay Bayındır'ın veda ettiği anların ardından Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Dominik Livakovic de sahanın ortasına geldi ve tribünleri selamladı.

Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

GAZİANTEP MAÇINDA TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Dzeko'nun golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe'de eleştiri okları Altay Bayındır'a yöneldi. Gaziantep FK'nın Arda ile bulduğu golde hatalı olduğu düşünülen Altay Bayındır'a maç esnasında tepki yağdı. Maçın son dakikalarında ise tribünlerden Altay Bayındır'a su şişesi fırlatılmıştı. Altay Bayındır kendisine yabancı madde atılmasının ardından çılgına dönmüştü.

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE KARİYERİ

2019 yazında Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euro karşılığında transfer olan Altay Bayındır 3 yıldır Fenerbahçe kalesini koruyor. Milli oyuncu Fenerbahçe formasıyla bugüne kadar 145 karşılaşmada görev yaptı. Transfermarkt verilerine göre Altay Bayındır'ın güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Haberin Devamı

Altay Bayındır, Fenerbahçe-Twente maçı öncesi taraftara veda etti

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE YER ALIYOR

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemişti. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok'un haberine göre Altay’a yaklaşık 2 milyon euro bandında teklifler vardı. Gerek başkanın ilgisi gerekse de Altay’ın sarı-lacivertli kulüpte şampiyon olmadan ve para kazandırmadan ayrılmak istememesi sayesinde futbolcu, yeni kontrata imza attı. Altay Bayındır'ın sözleşmesinde yurtdışı çıkış maddesi bulunuyor.

Yazarlar