İngiltere Premier Lig Altay Bayındır'dan Onana sözleri! Manchester United günlerini anlattı

Altay Bayındır'dan Onana sözleri! Manchester United günlerini anlattı

19.01.2024 - 14:09 | Son Güncellenme:

Altay Bayındır Manchester United'ın yayın organlarına verdiği röportajda, yeni takımında yaşadıklarını anlattı. Kaleci olmaya nasıl karar verdiğinden, İngiliz ekibindeki file bekçilerinin aralarındaki ilişkiye kadar bir çok konuyu anlattı.

Altay Bayındırdan Onana sözleri Manchester United günlerini anlattı

Manchester United'da Altay Bayındır için artık geri sayıma geçildi. Takımın birinci kalecisi Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası'na katılmak üzere Fildişi Sahili'ne giderken, Kamerunlu file bekçisinin yokluğunda kaleyi Altay'ın devralması ve ilk maçına federasyon kupasındaki Newport karşılaşmasında çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlılarda içerisine girdiği yeni süreçte kulüp yayın organlarına konuşan Altay Bayındır şunları söyledi:

'Tüm kalecilerin karakteri düzgün'

"İyi takım arkadaşlarımız var ve herkes her gün pozitif. Bizim için en önemli şey bu. Tüm kalecilerin karakterleri çok düzgün. Biz her zaman pozitifiz. Tabii ki sahada olmak için mücadele ediyoruz çünkü herkes takımla birlikte stadyumda oynamak istiyor".

Altay Bayındırdan Onana sözleri Manchester United günlerini anlattı

'Kimin oynadığı önemli değil'

"Ama iyi bir enerjimiz var. Kimin oynadığı önemli değil, çünkü tabii ki oynayan kişiyi ve birbirimizi her zaman destekleyeceğiz. Takım ruhu çok önemli. Eğer bunu yaparsak oyunda başarılı olabiliriz. Bence bunu yaptığımız müddetçe, her zaman yukarı çıkabiliriz".

'ManU'da herkesin kalbi temiz'

Haberin Devamı

"Çok iyi bir iletişimimiz var çünkü bunun bizim için çok önemli olduğunu biliyoruz. Antrenmanlarda en iyi olmak için mücadele ediyoruz ve dışarı çıktığımızda da çok iyi arkadaş oluyoruz. Çok iyi bir enerjimiz var. Bence burada Manchester United'daki herkesin kalbi temiz".

Altay Bayındırdan Onana sözleri Manchester United günlerini anlattı

'Akşam yemeğine birlikte çıkıyoruz'

"Eğer iyi gidiyorsanız, herkes iyidir. Biz arkadaş canlısıyız, her zaman pozitifiz. Herkes oynamak istiyor. Akşam yemeği için dışarı çıktığımızda hep birlikteyiz. Bu çok güzel bir şey. Bu duyguyu devam ettireceğiz çünkü biz çok büyük bir aileyiz".

'Ben bir kaleci olacağım'

"Küçüklüğümde bir maçı ailemle birlikte izliyordum. Bu maçta bir penaltı gördüm ve tüm taraftarlar kaleciye bakıyor, kurtarmasını bekliyordu. Bu enerjiyi hissettim. Her şey sadece kalecinin elinde. Eğer kurtarış yaparsa herkes mutlu olacak. Bunu yapabilmenin çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyordum: Ben bir kaleci olacağım dedim".

Altay Bayındırdan Onana sözleri Manchester United günlerini anlattı