Basketbol Angel McCoughtry yöneticiyle kapıştı!

Angel McCoughtry yöneticiyle kapıştı!

19.02.2015 - 12:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Angel McCoughtry, Kadın Basketbol Şube sorumlusu İsfendiyar Zülfikari ile Twitter üzerinden tartışmaya girdi.

Angel McCoughtry yöneticiyle kapıştı

Fenerbahçe'de oyuncu-yönetici tartışması yaşandı. Sarı Lacivertli kulübün Kadın Basketbol Şube sorumlusu İsfendiyar Zülfikari, Twitetr üzerinden kulüple kısa bir süre önce yollarını ayıran Angel McCoughtry için "Angel formayı hakketmediği için gitti !" yazdı.

Haberin Devamı

Angel McCoughtry yöneticiyle kapıştı

Bu Tweet'i gören 28 yaşındaki oyuncu, Zülfikari'ye yine Twitter üzerinden yanıt verdi. McCoghtry İngilizce yazdığı mesajında "İsfendiyar Zülfikari'nin sözlerinden dolayı gerçekten çok üzgünüm. Bu, kulüpte bana nasıl davranıldığının kanıtı... Tanrı'nın gerçekleri yüreğinizde göstermesini dilerim" dedi.

Tweet'lerine devam eden Amerikalı "Bizim şampiyonlukları nasıl kazandığımızı hatırlamamız gerek. Bu see tamamen buna konstantre olmalıyız" dedi.

Angel McCoughtry yöneticiyle kapıştı

TARAFTARA MESAJ GÖNDERDİ

Konuyla ilgili son Tweet'inde taraftara seslenen Angel "Taraftarımız! Siz beni uzun zamandır tanıyorsunuz. Benim kalbimi ve karakterimi biliyorsunuz" yazdı.

Angel McCoughtry yöneticiyle kapıştı

(Fanatik)