Galatasaray Antalya’ya erken veda

Antalya’ya erken veda

11.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, Antalya’daki hazırlıklarını çift çalışmayla sürdürdü.

Antalya’ya erken veda

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sabah antrenmanında birebir ve ikiye iki hücum-savunma organizasyonları üzerinde duruldu. Sarı-kırmızılılar öngörülen tarihten önce İstanbul’a dönme kararı aldı. Daha önce pazar ya da pazartesi dönmeyi düşünen Galatasaray programını değiştirdi. Aslan yarın 14.30’da Alman 2. Lig ekiplerinden VIR Aalen ile Mardan Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ardından akşam saatlerinde İstanbul’a dönecek. Bu arada hamile eşinin rahatsızlığı nedeniyle izin verilen Yekta Kurtuluş dün kamptan ayrıldı.
Öte yandan GS TV’ye konuşan Hamit Altıntop takımın inanılmaz konsantre durumda olduğunu belirterek, “Hocalarımızla ikinci yarıya çok iyi hazırlanıyoruz. Kenetlendik. İnanılmaz bir heyacanla ilk maçı bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Öğrenci hücumu!

Aslan’ın dün sabahki antrenmanını öğrenciler bastı! Galatasaray Kadriye Futbol Okulu öğrencileri sabah antrenmanı takip ederken, çalışma sonrası futbolcularla fotoğraf çektirdi. Oyuncular gösterilen sevgi seline kayıtsız kalmazken, kampa dün katılan yönetici Abdurrahim Albayrak’a da öğrenciler çiçek verdi.

Terim, Anderlecht’i izledi

Galatasaray’ın çalıştığı sahanın yanında Anderlecht takımı antrenman yaptı. Fatih Terim de bir ara Belçika ekibinin çalışmasını izledi. Terim’in idmanı takip etmesi geçen sezon çok istediği Matias Suarez ve Guillaume Gillet’i görmek istediği şeklinde yorumlandı. Hafif sakatlığı olduğu belirtilen Suarez idmanda yoktu ama Gillet takımıyla beraber çalıştı. Bu arada Terim, basın mensuplarına jest yaptı. Tecrübeli hoca, idmanı takip eden gazetecilerin yanına gelerek, “Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” dedi.

Yazarlar