Antalyaspor Antalyaspor, Gerrit Holtmann'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Antalyaspor, Gerrit Holtmann'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

05.08.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor, Bochum'dan Gerrit Holtmann'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Antalyaspor, Gerrit Holtmannı kiralık olarak kadrosuna kattı

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor, hücum hattına takviyede bulundu. Akdeniz ekibi, Almanya temsilcisi Bochum'dan Gerrit Holtmann'ı kiralık olarak renklerine bağladı. 28 yaşındaki oyuncu imza töreninde, "Uzun bir süreç sonunda iki tarafın da istediği oldu. Antalya gibi güzel bir kentte, Antalyaspor gibi hedefleri olan bir takımda futbol oynamak benim için heyecan verici olacak. Takım arkadaşlarım ile birlikte çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Antalyaspor Başkanı Sabri Gürel ise, "Avrupa'nın en hızlı kanat oyuncularından birini takımımıza kazandırdık. Yönetimimiz, iki ay boyunca yüksek bir performansla oyuncunun transferini bitirebilmek için büyük uğraş verdi. Biz de Holtmann da sonuçtan son derece mutluyuz. Gerrit, Bundesliga'da 100'den fazla forma giymiş, Almanya U20 milli takımına kadar yükselip kalitesini göstermiş, 28 yaşına rağmen son derece deneyimli, güçlü ve istikrarlı bir oyuncu. Takımımıza faydalı olacağına inandığımız futbolcuları, en uygun şartlarda renklerimize dahil etmeye devam edeceğiz. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sparta Bremerhaven altyapısında futbola başlayan Gerrit Holtmann daha sonra Werder Bremen, Braunschweig, Mainz ve Paderborn formaları giydi. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı