Süper Lig Antalyaspor'dan ayrılan Boffin, Ümraniyespor yolunda

Antalyaspor'dan ayrılan Boffin, Ümraniyespor yolunda

15.06.2022 - 22:51 | Son Güncellenme:

Fraport TAV Antalyaspor ile finansal konularda anlaşma sağlayamadığı için sözleşmesini uzatmayan Ruud Boffin, Süper Lig’de kalıyor. Deneyimli kaleci, Süper Lig’in yeni ekibi Ümraniyespor ile anlaşma konusunda büyük aşama kaydetti.

Antalyaspordan ayrılan Boffin, Ümraniyespor yolunda

5 yıldır kalesini koruduğu Fraport TAV Antalyaspor ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan Ruud Boffin, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ümraniyespor ile masaya oturdu.

Haberin Devamı

Akdeniz ekibi ile finansal konularda anlaşma sağlayamayan Belçikalı eldiven, Samsunspor ve Belçika ekiplerinden Westerlo’nun da gündemine gelirken, henüz hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadı.
Süper Lig biletini alan Ümraniyespor ile görüşmelerinde büyük aşama kaydeden Belçikalı eldivenin, İstanbul temsilcisiyle anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

9 maçta kalesini kapattı

Geçen sezon Antalyaspor formasıyla Süper Lig’de 36 maça çıkan Belçikalı eldiven, kalesinde 47 gol görürken, 9 maçta rakiplere geçit vermedi. Türkiye’de Antalyaspor’un yanı sıra Eskişehirspor’da da görev alan 34 yaşındaki file bekçisi, Süper Lig’de bugüne kadar 260 maça çıktı ve 67 maçta rakiplere gol izni vermedi.