Galatasaray Ara transferde G.Saray'ın gündemine gelen Damiao kulüpsüz kaldı

Ara transferde G.Saray'ın gündemine gelen Damiao kulüpsüz kaldı

02.02.2016 - 10:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Ocak ayı ara transfer döneminde gündemine gelen Brezilyalı golcü Leandro Damiao, kulüpsüz kaldı.

Ara transferde G.Sarayın gündemine gelen Damiao kulüpsüz kaldı

Galatasaray ile adı anılan ve ara transfer döneminde gelecek gözüyle bakılan Damiao, kulüpsüz kaldı. Bonservisi elinde olan 26yaşındaki Brezilyalı golcü Leandro Damiao, Sporcope’a yaptığı açıklamada; “Avrupa’da oynamak istiyorum” demişti.

Haberin Devamı

Avrupa’da kulüp aradı

Bu açıklamanın ardından La Liga’da Real Betis ile görüşen Leandro Damiao, İspanyol kulübü ile anlaşamadı. Menajerinin “Galatasaray ile görüşmedik ama Taffarael’de numaram var. Böyle bir transfer girişimi düşünüyorlarsa beni araması gerektiğini biliyor ancak şuan Galatasaray’dan beni arayan olmadı” demişti.

Taraftarlar golcü istiyor

Umut Bulut’un sezon başından itibaren gol yollarında etkisiz oluşu, Burak Yılmaz’ın sakatlıktan çıktıktan sonra eski forumuna kavuşamaması sarı kırmızılı camiayı düşündürüyor. Son haftalarda Sinan Gümüş’ün golleriyle kazanan Galatasaray’da taraftarlar golcü istiyor.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından uzak kalan Galatasaray’da gelecek yılların kadrosunu kurmak isteyen teknik patron Mustafa Denizli, gelecek yıl Avrupa’da olmak istiyor. Bu nedenle deneyimli teknik adam bir golcü peşinde.

Haberin Devamı

Serbest Transfer dönemi

Futbolda Bosman Kuralı olarak bilinir. Bonservisi elinde olan bir oyuncu anlaştığı takıma transfer olabilir. Anlaştıkları kulüple sözleşme yapma yetkisi kendilerindedir. Ancak bu kural Türkiye için geçerli değildir. Bizim ülkemizde uygulanmıyor.

(Sporcope)