1.Lig Arda Turan'ı eski takım arkadaşları sırtladı! Caner Erkin fırtınası

Arda Turan'ı eski takım arkadaşları sırtladı! Caner Erkin fırtınası

07.04.2024 - 17:53 | Son Güncellenme:

Eyüpspor, Süper Lig'de gelecek sezon mücadele etmeyi garantiledi. Trendyol 1. Lig temsilcisinde teknik direktör Arda Turan'ın eski takım arkadaşı olan öğrencileri performanslarıyla ön plana çıktı.

Arda Turanı eski takım arkadaşları sırtladı Caner Erkin fırtınası

Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı mağlup eden Eyüpspor, Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Tarihinde ilk kez Süper Lig bileti alan eflatun-sarılı takımda Arda Turan'ın başarısı parmak ısırttı.

Haberin Devamı

Eyüpspor'da bu sezon tecrübeli futbolcuları kadrosunda bulunduran Arda Turan'ı eski takım arkadaşları sırtladı. Teknik direktörlük kariyerinde ilk önemli başarısına imza atan Arda Turan'ın öğrencilerinin gösterdiği performanslar şu şekilde...

Manisaspor altyapısı ve Galatasaray'da aynı dönemde Arda Turan ile birlikte forma giyen Caner Erkin bu sezon Eyüpspor'da 23 mücadelede süre aldı. 35 yaşındaki sol bek bu karşılaşmalarda 6 gol sevinci yaşadı. Caner Erkin takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

Arda Turan'ın Galatasaray'da forma giydiği dönemde zaman zaman A takımla antrenmanlara çıkan ve hazırlık maçlarında süre alan Metehan Baltacı bu sezon Eyüpspor'a imza attı. Galatasaray'dan kiralanan Metehan Baltacı, bu sezon Eyüpspor'da 24 maça çıktı ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Galatasaray altyapısında Arda Turan ile aynı dönemde forma giyen Uğur Demirok, bu sezon Eyüpspor'da 6 maça çıktı. 35 yaşındaki savunmacı Bodrum FK deplasmanında gözüne aldığı darbenin ardından sezonun geri kalanında forma giyemedi.

Arda Turan'la birlikte Galatasaray'da forma giyen Ömer Bayram, bu sezon Eyüpspor'da 16 mücadelede süre aldı. 32 yaşındaki sol bek oyuncusu bu mücadelelerde 2 asist üretti.