Futbol Arıboğan: 'Aziz Yıldırım ile aramızda sorun yok'

Arıboğan: 'Aziz Yıldırım ile aramızda sorun yok'

07.12.2015 - 10:29 | Son Güncellenme:

Ünal Aysal döneminde CEO olarak görev yapan Lütfi Arıboğan, Cuma günü UEFA'da yapılan toplantı ve Fenerbahçe’nin şike davası yüzünden kendisini hedef tahtasına oturtmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Arıboğan: Aziz Yıldırım ile aramızda sorun yok

Ünal Aysal döneminde CEO olarak görev yapan Lütfi Arıboğan, Cuma günü UEFA'da yapılan toplantı ve Fenerbahçe’nin şike davası yüzünden kendisini hedef tahtasına oturtmasıyla ilgili ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Arıboğan, "UEFA'nın kulüp lisans kriterleri toplantıları teknik içerikli toplantılardır. 2.5 yıl CEO'luk yaptım. Lüks harcama yapmadık. Türkiye'de Avrupa'da mücadele edecek düzeyde olan her takımın mali sorunları vardır. Zaten eskiden beride Galatasaray'ın mali sorunları vardı. Lisans kriterlerinin sıkılaşmasında sıkıntıyı artırdı. Tüm branşlarda en başarılı 2 sezon olarak hatırlıyorum. Sportif başarı olarak söylüyorum. 8 branşın tamamında Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katıldı. Aziz Yıldırım ile aramızda sorun yok. Bana açılmış bir dava yok. Ne benim, ne de TFF tarafından Fenerbahçe'ye yapılmış bir hata yok. Ben bunları olgunlukla karşılıyorum. Türk futbolunu korumanın dışında yapılmış bir şey yok" sözlerini kullandı. (Telegol)

Yazarlar