Fenerbahçe Avrupa devinden flaş karar! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği yıldıza izin çıktı

Avrupa devinden flaş karar! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği yıldıza izin çıktı

03.07.2022 - 09:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için karşı karşı geldiği yıldız futbolcuda flaş gelişme yaşandı. Avrupa devi, 24 kişilik kadroya almadığı oyuncuya transfer görüşmesi için izin verdi. Sarı-lacivertli kulüp transfer için yeniden atağa kalktı.

Avrupa devinden flaş karar Fenerbahçe ve Galatasarayın transfer etmek istediği yıldıza izin çıktı

Yaz transfer döneminde Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için sık sık karşı karşıya geliyor. Yıldız oyuncunun transferinde müjdeli haber...

Haberin Devamı

ŞU ANA KADAR 3 İMZA VAR
Sarı-lacivertli takım, Şampiyonlar Ligi ikinci ön elemesinde 20 Temmuz'da oynayacağı Dinamo Kiev maçına kadar orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Ali Koç yönetimi, şu ana kadar teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda Santa Clara'da forma giyen Lincoln Henrique'ye imza attırarak transfer sezonunu açtı. Daha sonra sürpriz bir biçimde bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bruma, PSV Eindhoven'dan kiralandı.

Avrupa devinden flaş karar Fenerbahçe ve Galatasarayın transfer etmek istediği yıldıza izin çıktı

EMRE MOR İMZAYI ATTI
Sarı-lacivertliler son olarak geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'teki performansıyla adeta küllerin doğan Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Emre Mor Partizan maçıyla birlikte dün ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Haberin Devamı

Avrupa devinden flaş karar Fenerbahçe ve Galatasarayın transfer etmek istediği yıldıza izin çıktı

4 MİLYON EUROLUK TEKLİF KABUL GÖRMEDİ
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'nin orta saha için düşündüğü ve Jesus'un özellikle istediği Porto'da forma giyen Sergio Oliveira'nın transferinde flaş gelişme yaşandı. Geçen sezon Roma'da kiralık oynayan, ancak İtalyan ekibinin 12 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadığı 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi için sarı-lacivertliler’in Portekiz kulubüne teklifte bulunduğu belirtilmiş, yabancı kaynaklar Kanarya'nın 4 milyon euroluk teklifinin kabul görmediğini iddia etmişti.

PORTO KADROYA ALMADI VE TRANSFER GÖRÜŞMESİNE İZİN VERDİ
Porto yeni sezon hazırlıklarına başlarken 24 kişilik kadroya Sergio Oliveira'yı almadı ve deneyimli oyuncuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertlilerin Portekizli oyuncu defterini yeniden açtıkları öğrenildi. Fenerbahçe'nin hafta içinde bu transferi bitirmek için düğmeye bastığı bildirildi.

Avrupa devinden flaş karar Fenerbahçe ve Galatasarayın transfer etmek istediği yıldıza izin çıktı

RAKİP GALATASARAY
Fenerbahçe, orta sahasına takviye için düşündüğü Portekizli oyuncu konusunda, Porto'nun Oliveira'ya transfer görüşmesi yapma izni vermesinin ardından bu transfer için yeniden umutlanırken, karşısına Süper Lig'den rakip çıktı. Sarı-lacivertli ekibin ezeli rakibi Galatasaray'ın da Sergio Oliveira'ya talip olduğu iddiaları gündeme geldi. Süper Lig'in büyükleri bir kez daha transferde karşıya karşıya gelirken, kimin süreçten galip çıkacağı merakla beklenmeye başlandı. Süper Lig'in iki devi, Real Betis'te forma giyen orta saha oyuncusu William Carvalho'nun transferinde de karşı karşı gelmişti.

Haberin Devamı

SERGIO OLIVEIRA'NIN ENFES FRİKİK GOLÜ

Yazarlar