Fenerbahçe Avrupa devlerinin İsmail Yüksek savaşı! Transfer için yoğun ilgi

Avrupa devlerinin İsmail Yüksek savaşı! Transfer için yoğun ilgi

19.10.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nda son maçlarda gösterdiği performans sonrası ses getiren İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 5 takımın talip olduğu iddia edildi. Çok sayıda menajer ve gözlemcinin, Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki maçı tribünden takip edeceği aktarıldı.

Avrupa devlerinin İsmail Yüksek savaşı Transfer için yoğun ilgi

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından orta sahanın vazgeçilmezleri arasında yer alan İsmail Yüksek, performansıyla Avrupa devlerinin de ilgisini çekti. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın verdiği forma şansını oldukça iyi kullanan İsmail Yüksek'e Avrupa devlerinin ilgi duymaya başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

24 yaşındaki oyuncunun dikkat çeken performansının ardından Avrupa'dan dev kulüplerin transfer için harekete geçtiği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'i Napoli, Bayer Leverkusen, Real Betis, Lazio ve Roma gündemine aldı.

Avrupa devlerinin İsmail Yüksek savaşı Transfer için yoğun ilgi

Bu kulüplerin dışında İsmail Yüksek için başka kulüplerin de devrede olduğu, 24 yaşındaki orta sahayı gözlemlemek için Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki maça çok sayıda menajer ve gözlemcinin akreditasyon yaptırdığı kaydedildi.

Fenerbahçe formasını bu sezon 14 maçta giyen İsmail Yüksek, 1 gol ile 2 asist üretti. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek 24 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nda 10 müsabakada şans bulan İsmail Yüksek, 1 gol sevinci yaşadı. 24 yaşındaki oyuncu daha önce kiralık olarak Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da oynadı.

Yazarlar