İtalya Serie A Avrupa'nın gözdesi Merih Demiral! Transfer için devler sırada

Avrupa'nın gözdesi Merih Demiral! Transfer için devler sırada

02.01.2023 - 19:38 | Son Güncellenme:

Atalanta'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral, Avrupa'nın gözdesi haline geldi. İtalyan basını, 24 yaşındaki stopere iki dev kulübün talip olduğunu yazdı.

Avrupanın gözdesi Merih Demiral Transfer için devler sırada

İtalya Serie A ekibi Atalanta'nın tecrübeli savunmacısı Merih Demiral gösterdiği başarılı performans sonrası devlerin radarına girmeyi başardı. Juventus'ta forma giydiği dönemde de çok sayıda Avrupa devini etkileyen başarılı futbolcu için iki devin harekete geçtiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Serie A devi Inter ile Premier Lig devi Manchester United, 24 yaşındaki stoperi transfer listesine dahil etti. Manchester United'ın 24 yaşındaki futbolcu için ara transfer döneminde Atalanta ile masaya oturacağı kaydedildi.

Inter'in hem savunma dizilişindeki tecrübesi, hem de İtalya Serie A'yı tanıması nedeniyle Merih Demiral için transfer görüşmelerine hız vereceği aktarıldı. Atalanta'nın tecrübeli futbolcu için 20 milyon euroluk bir bonservis geliri hedeflediği belirtildi. Serie A ekibinin kiralama tekliflerine sıcak bakmadığı vurgulandı.

Merih Demiral bu sezon Serie A'da 13 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki stoper bu maçlarda rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Merih Demiral'ın Atalanta ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Merih Demiral şu ana kadar 35 kez A Milli Futbol Takımı formasını giydi. Karamürsel altyapısında futbola başlayan Merih Demiral daha sonra sırasıyla Fenerbahçe, Alcanenense, Sporting Lizbon, Alanyaspor, Sassuolu ve Juventus'ta oynadı.

Yazarlar