Galatasaray Aysal'a Mustafa Denizli mektubu!

Aysal'a Mustafa Denizli mektubu!

18.06.2014 - 09:14 | Son Güncellenme:

Teknik direktör arayışlarına hız veren Galatasaray’da divan kurulunun önde gelen isimleri başkan Ünal Aysal’a mektup yazdı. Yabancı hocanın hayal kırıklığı olacağı belirtilirken Mustafa Denizli önerisinde bulunuldu. Aysal, “Ciddiyetle düşüneceğim” diye yanıt verdi.

Aysala Mustafa Denizli mektubu

Ga­la­ta­sa­ray’da tek­nik di­rek­tör Ro­ber­to Man­ci­ni’yle yol­la­rın ay­rıl­ma­sı­nın ar­dın­dan göz­ler ta­kı­mın ye­ni patro­nu­nun kim ola­ca­ğı­na çev­ril­miş du­rum­da.

Haberin Devamı

Lis­te­nin ilk sı­ra­sın­da yer alan Shakh­tar Do­netsk’in Ru­men ça­lış­tı­rı­cı­sı Mir­ce­a Lu­ces­cu’nun tek­li­fi ge­ri çe­vir­me­si­nin ar­dın­dan ara­yış­la­rı­na hız ve­ren Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar’da il­ginç bir ge­liş­me­nin ya­şan­dı­ğı or­ta­ya çık­tı.

Ge­le­cek se­zon eze­li ra­ki­bi Fe­ner­bah­çe ile 4’ün­cü yıl­dı­zı tak­mak için kı­ya­sı­ya bir şam­pi­yon­luk mü­ca­de­le­si ver­me­si bek­le­nen Ga­la­ta­sa­ray’da ca­mi­anın ba­zı ön­de ge­len di­van ku­ru­lu üye­le­ri­nin bu ko­nu ile il­gi­li Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ay­sal’a bir mek­tup yaz­dık­la­rı öğ­re­nil­di.

4’üncü yıl­dı­zın öne­mi üze­rin­de du­rul­du

Ya­zı­lan mek­tup­ta 4’ün­cü yıl­dı­zın ca­mi­a için ne ka­dar önem­li ol­du­ğu ifa­de edi­lir­ken ya­ban­cı ho­ca ara­yı­şı­nın bir ha­yal kı­rık­lı­ğı ola­ca­ğı­nın da açık­ça di­le ge­ti­ril­di­ği be­lir­til­di. Mek­tup­ta Ga­la­ta­sa­ray için en iyi ada­yın Mus­ta­fa De­niz­li ola­ca­ğı­nın net şe­kil­de be­lir­til­di­ği kay­de­dil­di. Ay­sal’ın da ba­zı di­van ku­ru­lu üye­le­rin­den ge­len bu mek­tu­ba bir ce­vap ver­di­ği ve “Bu gö­rü­şü­nü­zü cid­di­yet­le dü­şü­ne­ce­ğim” de­di­ği öğ­re­nil­di.

Haberin Devamı

Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­la­rın sos­yal med­ya­da­ki tek­nik di­rek­tör gö­rüş­le­ri­ni cid­di­ye ala­ca­ğı­nı da­ha ön­ce di­le ge­ti­ren Ay­sal’ın bu mek­tup son­ra­sı na­sıl ta­vır ser­gi­le­ye­ce­ği me­rak ko­nu­su ol­ma­ya baş­la­dı.

(Bugün)