Güreş Bakan Bak, milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nu tebrik etti

Bakan Bak, milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nu tebrik etti

22.09.2023 - 01:34 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sırbistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 68 kiloda altın madalya kazanan ve 2024 Paris Olimpiyatları kotası elde eden Buse Tosun Çavuşoğlu için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlunu tebrik etti

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sırbistan’ın Başkenti Belgrad'da devam eden Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 68 kiloda altın madalya kazanan ve 2024 Paris Olimpiyatları kotası alan Buse Tosun Çavuşoğlu’nu yürekten kutluyorum. Kadınlar 50 kiloda ülkemize olimpiyat kotası kazandıran Evin Demirhan Yavuz’u da tebrik ediyorum. Her iki sporcumuza ülkemizi temsil edecekleri 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum. Devam eden Şampiyonada mindere çıkacak güreşçilerimize de başarılar temenni ediyorum."

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da tebrik etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu’nun dünya güreş şampiyonluğu Türk sporuna büyük bir gurur yaşattı. Bu başarısıyla ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etti. Kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar