Diğer Bakan Kasapoğlu'ndan destek turlarına devam

Bakan Kasapoğlu'ndan destek turlarına devam

20.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dünkü ziyaret yeri Bolu oldu. Bakan Kasapoğlu, Tokyo’da mücadele edecek olan milli güreşçiler Cenk İldem, Rıza Kayaalp ve Kerem Kamal’a başarılar diledi

Bakan Kasapoğlundan destek turlarına devam

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu milli sporculara destek ziyaretlerine dün de devam etti. Kasapoğlu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını Bolu’daki kampta sürdüren milli güreşçilere, destek ziyaretinde bulundu.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek milli güreşçiler Cenk İldem, Rıza Kayaalp ve Kerem Kamal ile Bolu’da kamp yaptıkları mekanda bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, sporcuların çalışmalarını yerinden takip etti. Milli sporcularla tek tek ilgilenen Mehmet Muharrem Kasapoğlu, teknik ekipten de yapılan son çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Her zaman sporcuların yanında olan ve milli güreşçilerle hatıra fotoğrafı çektiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, millilere olan inancını dile getirerek, zorlu müsabakalar öncesinde başarılar diledi.

Haberin Devamı

Bayram mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kasapoğlu mesajında, “Dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği bayramlar, ‘biz’ olma duygusunun ön plana çıktığı müstesna günlerdir” dedi.
Her alanda olduğu gibi gençlik ve spor alanında da önemli atılımlar yaptıklarını aktaran Gençlik ve Spor Bakanı, “Bakanlık olarak en önemli görevimiz, gençlerimiz geleceğe hazırlanırken, onlara her türlü imkanı sunmak, sosyal beceri ve yetkinliklerini kuvvetlendirebilecekleri hizmetlerle daima yanlarında olmaktır” ifadelerini kullandı.