Galatasaray Barcelona maçına damga vurdu! İspanyollardan çılgın teklif

Barcelona maçına damga vurdu! İspanyollardan çılgın teklif

13.03.2022 - 10:08 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelen ve 0-0 beraberlikle tur şansını İstanbul'a taşıyan temsilcimiz Galatasaray'da gösterdiği performansla maça damga vuran yıldız isme rekor bir teklif gelmeye hazırlanıyor.

Barcelona maçına damga vurdu İspanyollardan çılgın teklif

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Temsilcimiz sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Ligi'nde La Liga devi Barcelona ile Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Grup aşamasında büyük bir başarı gösteren ve gruptan lider olarak çıkan Galatasaray, Barça karşısında da etkili oyununu sürdürdü.

Haberin Devamı

TUR ŞANSINI İSTANBUL'A TAŞIDI
Dünya devi Barcelona karşısında da etkili bir oyun oynayan sarı kırmızılar 0-0 berabere kalarak tur şansını İstanbul'a taşıdı. Temsilcimiz Galatasaray 17 Mart 2022 Perşembe Günü saat 20:45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Barcelona maçına damga vurdu İspanyollardan çılgın teklif

XAVİ'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Barcelona teknik direktör Xavi Hernandez dün Osasuna maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Galatasaray savunması hakkında övgü dolu sözler sarfetti. İspanyol teknik adam; 'Problemimiz ilk golü atmak. Napoli ve Atletico maçlarında biz ilk golü attıktan sonra rakipler savunmayı gevşetti ve sonrası kolay geldi. Galatasaray maçında ise daha önce hiç görmediğimiz bir savunma düzeniyle karşılaştık. Daha iyi hücum etmemiz ve merkez savunma oyuncularını bölmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda daha iyiydik fakat kazanmak için yeterli değildi. Kilidi açmak zordur. Bu Futbol ve motivasyon meselesi. Her iki konuda da Galatasaray karşılaşmadığımız bir savunma seviyesindeydi.' dedi.

Haberin Devamı

Barcelona maçına damga vurdu İspanyollardan çılgın teklif

PERFORMANSLAR DİKKAT ÇEKTİ
Bu gelişmeler devam ederken Barça maçında birçok Galatasaraylı futbolcu gösterdikleri performans ile dikkat çekti. Başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere savunmada da başarılı bir performans gösteren sarı kırmızılı oyuncularda Brezilyalı Marcao yakından takip edildi.

TRİBÜNDEN TAKİP ETTİLER
Galatasaray, bu sezon Avrupa'da başarılı bir grafik ortaya koyarken, futbolcuları da gözlem altına alınıyor. Bunlardan biri de Marcao. Avrupa Ligi'nde oynanan 7 maçın 6'sında haftanın takımına giren Brezilyalı yıldızı, Barcelona maçında Real Betis yetkilileri tribünden takip etti.

İSPANYOLLAR DUYURDU
İspanyol sitesi Grada3.com bu haberi doğrularken; "Birkaç imzaya ihtiyacı olan Betis, savunma pozisyonunu güçlendirmek için hareket ediyor. Antonio Cordon da Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu takip etti." ifadelerine yer verildi.

Barcelona maçına damga vurdu İspanyollardan çılgın teklif

15 MİLYON EURO
Haberin devamında ise; "25 yaşındaki savunmacı, Portekiz'in Chaves takımında 4 milyon euroya geldi ama Galatasaray'da büyüdü ve değerini katladı. Real Betis için takımının başarı garantisi olan bir defans oyuncusu. Real Betis, Marcao için riske girmeye istekli. Değeri ise şu an 15 milyon euro. Betis bu miktarı gözden çıkaracak." bilgisi paylaşıldı.

Haberin Devamı

Barcelona maçına damga vurdu İspanyollardan çılgın teklif