Konferans Ligi Başakşehir ve Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

Başakşehir ve Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

04.11.2022 - 01:14 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayan Başakşehir ve Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli oldu. Temsilcilerimiz, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3'üncü sırada bitiren takımlar ile Konferans Ligi'nde gruplarını 2'nci sırada bitiren takımların eşleşmesinin galipleriyle son 16 turunda mücadele edecek. İşte Başakşehir ve Sivasspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri...

Başakşehir ve Sivassporun muhtemel rakipleri belli oldu

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir ve Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplarını lider tamamladı. Temsilcilerimiz doğrudan son 16 turuna yükselme başarısı gösterdi. Başakşehir ve Sivasspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu 2'nci sırada bitiren takımlar ile UEFA Avrupa Ligi'nden Konferans Ligi'ne düşen takımların eşleşmelerinde tur atlayan takımlar, Başakşehir ve Sivasspor'la eşleşecek. İşte muhtemel rakiplerimiz...

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nda Fiorentina, Hearts ve Rigas Skola ile aynı grupta yer alan Başakşehir, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle grubunu tamamladı. Turuncu-lacivertliler bu performansla 13 puan toplama başarısı gösterdi. Başakşehir 14 kez rakip fileleri havalandırdı ve kalesinde 3 gol gördü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nda yer alan temsilcimiz Sivasspor 11 puanla zirvede yer aldı. Kırmızı-beyazlılar 6 müsabakada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri 11 gol attı ve kalesinde 7 gol gördü.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nden UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne düşenler...

AEK LARNACA - GÜNEY KIBRIS

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan AEK Larnaca grubu 3'üncü sırada tamamladı. Güney Kıbrıs temsilcisi bu performansla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı.

SHERIFF - MOLDOVA

Ülkemizde bir dönem Rizespor'u da çalıştıran Stjepan Tomas'ın başında olduğu Sheriff, Real Sociedad ve Manchester United'ın gerisinde kalarak UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nu 3'üncü sırada tamamladı. Sheriff bu süreçte, Omonia ile oynadığı 2 maçı kazandı. 4 gol atıp, kalesinde 10 gol gören Moldova temsilcisi temsilcimiz Başakşehir ve Sivasspor'un muhtemel rakipleri arasında.

BODO/GLİMT - NORVEÇ

Arsenal ve PSV'nin bulunduğu zorlu A Grubu'nda yer alan Norveç temsilcisi Bodo/Glimt, 4 puanla 3. sırada yer aldı ve Konferans Ligi'ne düştü. Bodo/Glimt, eleme turunda rakibini eleyip son 16'ya kalmayı başarırsa temsilcilerimiz Başakşehir veya Sivasspor'un rakibi olabilir.

LUDOGORETS - BULGARİSTAN

C Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 beraberlik almasına rağmen 7 puanla 3. sırada yer alan Ludogorets, eleme turunu geçmesi halinde Başakşehir ve Sivasspor'la eşleşebilir.

 

LAZIO - İTALYA

Serie A devi Lazio, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 8 puanla 3'üncü sırada yer aldı. Tüm takımların 8'er puan topladığı grupta UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Serie A ekibi, Başakşehir ve Sivasspor'la eşleşebilir.

Haberin Devamı

Başakşehir ve Sivassporun muhtemel rakipleri belli oldu

KARABAĞ - AZERBAYCAN

UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu 3'üncü sırada tamamlayan Karabağ, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Azerbaycan temsilcisi, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup ikincisi ile eşleşmesini geçerse, Başakşehir ya da Sivasspor'la eşleşebilecek.

BRAGA - PORTEKİZ

Portekiz temsilcisi Braga; 9 gol atıp, 7 gol yediği D Grubu'nu Union Berlin ve Union Saint-Gilloise'nin ardından 3. sırada tamamladı ve Avrupa macerasına Konferans Ligi'nden devam edecek. Portekiz ekibi muhtemel rakipler arasında bulunuyor.

TRABZONSPOR - TÜRKİYE

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, Ferencvaros ve Monaco'nun gerisinde kalarak grubu 3'üncü sırada tamamladı. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden gelecek rakibi elemesi halinde Başakşehir ve Sivasspor'un rakibi olabilecek.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu ikinci sırada tamamlayanlar...

FIORENTINA - İTALYA

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir'in grubunda yer alan Fiorentina, 13 puan toplama başarısı gösterdi. Fiorentina bu performansıyla grubunu 2'nci sırada tamamladı. Fiorentina, UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elemesi halinde son 16 turuna yükselecek.

Başakşehir ve Sivassporun muhtemel rakipleri belli oldu

DNIPRO - UKRAYNA

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde AZ Alkmaar, Apollon ve Vaduz'la aynı grupta yer alan Dnipro grubunu 2'nci sırada tamamladı. Ukrayna temsilcisi bu süreçte 10 puan topladı. Dnipro, UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elemesi halinde Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına adını yazdıracak.

GENT - BELÇİKA

UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu'nda 2'nci sırada yer alan Gent, UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elemesi halinde son 16 turuna yükselecek. Gent aynı grupta yer aldığı Djurgarden, Molde ve Shamrock arasında 2'nci sırada yer aldı.

ANDERLECHT - BELÇİKA

B Grubu'nu West Ham United'ın ardında 8 puanla 2. sırada tamamlayan Belçika ekibi Anderlecht, UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elemesi halinde Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına adını yazdıracak.

Haberin Devamı

CLUJ - ROMANYA

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor'la aynı grupta yer alan CFR Cluj, 10 puan toplama başarısı gösterdi. Romanya temsilcisi grubunu ikinci sırada tamamladı. Cluj, UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elerse, Başakşehir ve Sivasspor'la eşleşebilecek.

Başakşehir ve Sivassporun muhtemel rakipleri belli oldu

LECH POZNAN - POLONYA

UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Polonya ekibi Lech Poznan, bu süreçte 9 puan toplama başarısı gösterdi. Lech Poznan, UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elerse, Başakşehir ve Sivasspor'la eşleşebilecek.

PARTİZAN - SIRBİSTAN

Sırbistan temsilcisi Partizan da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde üst tura çıkmayı başaran takımlar arasında yer aldı. Nice ile 9'ar puanı olmasına rağmen 2. sırada kalan Partizan, ön eleme turun son 16 için mücadele edecek.

BASEL - İSVİÇRE

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve yalnızca 1 mağlubiyet alan Basel, 11 puanla 2. sıarada yer aldı. İsviçre ekibi UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakibini elemesi halinde Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına adını yazdıracak.

Yazarlar