Basaksehir Başakşehir'de ayrılık açıklandı! İşte yeni adresi

Başakşehir'de ayrılık açıklandı! İşte yeni adresi

28.06.2022 - 20:36 | Son Güncellenme:

Burdur'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de ayrılık açıklandı.

Başakşehirde ayrılık açıklandı İşte yeni adresi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, kamp programı için gittiği Burdur'da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. İstanbul temsilcisinin bugünkü hazırlıklarında topla ısınmayla başlayan idman, orta-şut çalışmasıyla devam etti. Dört grup halinde turnuva ile antrenman sona erdi.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertliler günün ikinci idmanını 18.00’de yaptığı idmanla çalışmalarını sürdürdü.

BELÖZOĞLU 3 TRANSFER DEDİ
İstanbul ekibinde Teknik Direktör Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulunmuştu. Belözoğlu; "Bizim geçen seneden oturmuş bir düzenimiz var. İyi bir oyuncu grubumuz var. Puansal anlamda geldiğimiz günden itibaren daha iyisini yapabilirdik ama iyi puan topladık. Avrupa kupaları hedefimize ulaştık. Oraya da gitmek istiyoruz. Hazırlıklarımıza üç gün önce İstanbul'da başladık. Bu süreç bugün Burdur'da kampımız ile beraber devam edecek. Sezon için hazırlıklarımız devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

Ön alanda skor yapabilecek oyuncularla görüştüklerini dile getiren Emre Belözoğlu, transfer konusuna değindi.

Haberin Devamı

"Mevcutta da iyi bir kadromuz var ama iki üç tane destek olacak. Zaten iki tane oyuncumuz aramıza katıldı. Üç tane daha oyuncuyu içeriye dahil edeceğiz gibi görünüyor"

"Başakşehir takımının hedefi yıllardır aynı. En kötü Avrupa kupalarına gitmek. Sezonu en üstte bitirmek adına bu mücadelemizi göstereceğiz ve bu gücümüz var, geçmişimizde var. Yine aynı şekilde yolumuza devam edip ilerleyeceğimizi düşünüyorum"

Başakşehirde ayrılık açıklandı İşte yeni adresi

AHMED KUTUCU SANDHAUSEN'E KİRALANDI
Başakşehir, Ahmed Kutucu'nun 1 yıllığına Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Sandhausen'a kiralandığını açıkladı.

İstanbul ekibinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ahmed Kutucu , 2022-2023 sezonunun sonuna dek kiralık olarak 2. Bundesliga ekiplerinden Sandhausen forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve Ahmed Kutucu için hayırlı olmasını temenni eder, futbolcumuza yeni kulübünde başarılar dileriz" denildi.