Beşiktaş Başkan Orman için!

Başkan Orman için!

20.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, hafta içinde babasını kaybeden Fikret Orman’ın acısına biraz merhem olması için galibiyet yemini etti. Siyah-beyazlıların, eski bir yönetici olan Abdülkadir Orman için bir pankart hazırladıkları da öğrenildi.

Başkan Orman için

Çaykur Rizespor ile bugün lig sınavına çıkacak olan Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, babası Abdülkadir Orman’ı kaybeden Başkan Fikret Orman için galibiyet yemini etti. Siyah-beyazlılar, Fatih Cami’ne giderek cenaze törenine katılmalarının ardından, başkanı bir nebze olsun yüzünü güldürmek için Rize maçını kazanmak istiyorlar.
Beşiktaşlı futbolcuların ayrıca, bir dönem siyah-beyazlılarda yöneticilik yapmış olan merhum Abdülkadir Orman’ı anmak ve Başkan Fikret Orman’a da taziyelerini belirtmek için pankart hazırladıkları da vurgulandı. Takımın iyi ve kötü gününde her zaman oyunculara destek veren Orman’ı çok seven futbolcuların, gol atmaları halinde sevinçlerini de başkanla paylaşacakları öğrenildi.
Çaykur Rizespor maçı öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise ciddi uyarılarda bulundu. Çaykur Rizespor’a göre milli takımlara çok daha fazla futbolcu gönderdikleri için bazı yorgunlukların ön plana çıkabileceğini belirten Hırvat teknik adam, bu nedenle sakin ve sabırlı bir futbol oynanmasını istedi. Bugünkü maçta herkesin arkadaşıyla yardımlaşması ve hatalarını kapatması gerektiğini sözlerine ekleyen başarılı teknik adam, bu maçta da tribünde olacak ve cezasını tamamlayacak.

Haberin Devamı

Başkan Orman için