Skorer Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı

07.01.2012 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Carvalhal yönetimindeki siyah-beyazlıların, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana takım halinde yapılan ısınma ve pas çalışmaları ile başladığı bildirildi. Daha sonra elle pas oyunu taktik çalışmaları yapan siyah-beyazlıların, antrenmanı şut çalışması ile tamamladığı kaydedildi.

Antrenmana sakatlığı süren Quaresma ve ameliyat olan Mehmet Aurelio ile Hilbert’ın katılmadığı, hafif soğuk algınlığı olan Egemen Korkmaz’ın ise tedbir amaçlı olarak salonda çalıştığı ifade edildi.

Öğleden sonra Ankara’ya hareket edecek siyah-beyazlı ekipte kadroya Quaresma, Hilbert, Aurelio ve takımla yeni çalışmaya başlayan Ersan’ın yanı sıra, Holosko, Sidnei ve Mehmet Akyüz dahil edilmedi.

Siyah-beyazlıların, Ankaragücü maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Almeida, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao, Burak Kaplan, Alves, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan, Atınç Nukan, Umut Kaya ve Cenk Gönen.

Yazarlar