Beşiktaş Beşiktaş’ta parladı, milli daveti kaptı

Beşiktaş’ta parladı, milli daveti kaptı

09.02.2019 - 16:34 | Son Güncellenme:

Tanzanyalı genç futbolcu Rabin Sanga, Beşiktaş ile 10 gün idmanlara çıkmasının ardından ülkesinin genç milli takımına çağrıldı.

Beşiktaş’ta parladı, milli daveti kaptı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın bir süredir denemeye aldığı genç yetenek Rabin Sanga, ülkesindeki futbol otoritelerini derinden etkiledi. Siyah-beyazlı ekibin tesislerinde, kulübün alt yaş takımlarıyla bir süredir çalışan Tanzanyalı genç futbolcu, kısa süre içerisinde milli takıma yükselmeyi başardı.

Beşiktaş ile idmanlara başlamasının ardından 10 gün sonra, futbolcuya Tanzanya Milli Takımları’ndan çağrı geldi. Sanga’nın, Tanzanya U-17 Milli Takımı kadrosuna davet edildiği bildirildi. Tanzanya Futbol Federasyonu direktörü Ammy Ninje, futbolcunun sergilediği performansın kendilerini çok etkilediğini dile getirdi.

Genç futbolcuya kararın Beşiktaş tesislerinde iletildiğini aktaran Ninje “Rabin’in videolarını izledim ve çok etkilendim” derken Sanga da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beşiktaş ile çıktığım idmanlar, futbol oynama isteğimi daha da artırdı. Bu belki gelecekte olacak daha iyi şeylerin de bir habercisi”.

Haberin Devamı

Yazarlar