Beşiktaş Beşiktaş transfer ateşini yaktı! Anderson Talisca seferberliği

Beşiktaş transfer ateşini yaktı! Anderson Talisca seferberliği

15.12.2023 - 21:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta yeni yönetimin ara transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla güçlendirmeyi planladığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda ilk hedefinin Anderson Talisca olduğu vurgulandı.

Beşiktaş transfer ateşini yaktı Anderson Talisca seferberliği

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunda düşünmediği isimlerle vedalaşmaya hazırlanan siyah-beyazlıların, ikinci yarının başında kadrosunu yıldızlarla güçlendirmeyi planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu doğrultuda ilk hedefinin Anderson Talisca olduğu aktarıldı. Beşiktaş'ta kurmayların transferini düşündüğü diğer 4 futbolcu da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için ilk hedefin Anderson Talisca olduğu kaydedildi. Siyah-beyazlıların, 29 yaşındaki oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak konusunda kararlı olduğu belirtildi. Beşiktaş idarecilerinin Anderson Talisca transferi için seferberlik ilan ettiği kaydedildi.

29 yaşındaki Brezilyalı on numara bu sezon Al Nassr'da 18 maçta forma şansı buldu. Anderson Talisca bu karşılaşmalarda 19 kez rakip fileleri havalandırdı ve 2 asist üretti. Al Nassr'la sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

DİĞER ADAY CARLOS SOLER

Beşiktaş'ın ara transfer dönemi için oluşturduğu listenin üst sıralarında yer alan diğer ismin Carlos Soler olduğu vurgulandı. Fransız ekibi Paris Saint Germain'de forma giyen Carlos Soler'in ara transfer döneminde yüksek ihtimalle takımdan ayrılacağı aktarıldı.

Beşiktaş kurmaylarının Carlos Soler transferini çok istediği belirtilen haberde, İspanyol futbolcu için Paris Saint Germain ile temasların kısa süre içerisinde başlayabileceği vurgulandı.

26 yaşındaki orta saha bu sezon Paris Saint Germain'de 13 maça çıktı ve toplam 447 dakika sahada kaldı. Carlos Soler bu karşılaşmalarda 1 gol ile 2 asist üretme başarısı gösterdi. Paris Saint Germain'le sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Carlos Soler'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Siyah-beyazlıların transfer listesinde Paris Saint Germain'den Hugo Ekitike'nin de bulunduğu aktarıldı. Paris Saint Germain'de bu sezon 1 maçta oynayan Hugo Ekitike'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro. 21 yaşındaki santrforun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

CHELSEA'DEN İKİ FUTBOLCU

Beşiktaş'ın transfer listesinde Chelsea forması giyen Malang Sarr ile Armando Broja'nın da bulunduğu aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Premier Lig devinde şans bulmakta zorlanan ve kadroda düşünülmeyen isimler için girişimlerine başlayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların renklerine bağlamayı planladığı Malang Sarr bu sezon Chelsea'de hiç süre almadı. Fransız savunmacının sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Malang Sarr'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Süper Lig devinin listesindeki Armando Broja ise bu sezon 9 maçta toplam 234 dakika sahada kaldı. Arnavut santrfor bu süreçte 1 gol ile 1 asist üretti. Armando Broja'nın Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Genç forvetin güncel piyasa değeri 28 milyon euro.