Galatasaray Galatasaray'da radikal karar! 2 sözleşme feshi, 2 yeni transfer

Galatasaray'da radikal karar! 2 sözleşme feshi, 2 yeni transfer

15.12.2023 - 20:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen kurmaylar ara transfer dönemi için radikal kararlara imza attı. Sarı-kırmızılıların devre arasında 2 oyuncunun sözleşmesini feshederek, 2 yeni yıldızı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Galatasarayda radikal karar 2 sözleşme feshi, 2 yeni transfer

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Tecrübeli teknik direktörün raporu doğrultusunda hareket eden kurmayların ara transfer dönemi için radikal kararlara imza attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların bu rapor sonrası 2 oyuncuyla yolların ayrılması kararını aldığı belirtildi. Galatasaray'dan ayrılacak 2 futbolcunun ardından beklenen başarı için 2 yeni yıldızın takıma dahil edileceği kaydedildi.

NDOMBELE GÖZDEN ÇIKARILDI

Fanatik'in haberine göre; Tottenham'dan sezon başında büyük umutlarla kiralanan Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılılarda gözden çıkarılan ilk isim oldu. Süper Lig devinde takıma şu ana kadar katkı sağlayamayan Tanguy Ndombele ile yolların ayrılması kararı alındığı belirtildi. Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Tottenham'a geri gönderileceği kaydedildi.

Tanguy Ndombele'nin de şans bulduğu bölgede Sergio Oliveira, Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan'ı deneyen sarı-kırmızılıların, ara transfer döneminde Lucas Torreira'ya güçlü bir partner bulacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

ANGELINO SON ŞANSINI KULLANDI

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak RB Leipzig'den kiraladığı Angelino'nun da son şansını Kopenhag maçında kullandığı öğrenildi. RB Leipzig ile yapılan anlaşmada 20 maça çıkması halinde zorunlu opsiyon maddesinin devreye gireceği Angelino'nun da kiralık sözleşmesinin ara transfer döneminde feshedileceği kaydedildi.

Angelino'nun Bundesliga ve Avrupa'dan takımların radarında olduğu, RB Leipzig'e geri dönmesinin ardından başka takımlara gönderileceği vurgulandı.

İLK HEDEF SPINAZZOLA

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'ın transferde net isimlere yöneleceği belirtildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda ilk hedefinin Roma forması giyen Leonardo Spinazzola olduğu kaydedildi. Galatasaray'ın kısa süre içerisinde Leonardo Spinazzola için nabız yoklayacağı aktarıldı.

Serie A devi Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve şu ana kadar yeni kontrata imza atmayan tecrübeli savunmacının da Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktığı belirtildi. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kararının transferde belirleyeci olacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın Roma ile uygun bir bonservis bedelinde anlaşması halinde, Leonardo Spinazzola'ya sunacağı maaş önerisini yüksek tutacağı aktarıldı. Angelino'nun 6 milyon 500 bin euroluk zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan sarı-kırmızılıların, söz konusu bütçeyi tamamen Leonardo Spinazzola transferine ayıracağı belirtildi.

Haberin Devamı

JORGINHO BOMBASI

Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesini feshedecek olan Galatasaray'ın orta saha kurgusu için geniş aday listesi belirlediği ve girişimlerini sürdürdüğü aktarıldı. Sarı-kırmızılıların sürpriz bir hamlede bulunarak Arsenal'da forma giyen Jorginho'yu gündemine aldığı belirtildi.

Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorginho'yla sarı-kırmızılı kurmayların en kısa sürede görüşe yapacağı kaydedildi. Premier Lig'de son 2 maçta yedek kulübesine hapsolan Jorginho'nun önceki 2 maçta da 1'er dakika sahada kalması ve formasını kaybetmesinden dolayı şikayetçi olduğu vurgulandı.

Chelsea'den Arsenal'a 11 milyon 500 bin euroya transfer olan Jorginho'nun sezon sonunu beklemeden Premier Lig ekibinden ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. İtalya Milli Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almak isteyen Jorginho'nun sarı-kırmızılılara imza atması halinde Lucas Torreira ile iyi bir uyum yakalayacağının düşünüldüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

Kariyerinde düşüşe geçen Jorginho'nun yeniden bir çıkış noktası aradığı belirtildi.

ONYEDIKA İDDİASI

Galatasaray için farklı bir iddianın Belçika'dan geldiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların, Club Brugge forması giyen 22 yaşındaki Nijeryalı orta saha Raphael Onyedika ile ilgilendiği belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Raphael Onyedika'yı yakın takibe aldığı ve oyuncuyu düzenli olarak izlettirdiği vurgulandı. Sarı-kırmızılı gözlemcilerin genç futbolcu için düzenli olarak rapor tuttuğu aktarıldı.

Galatasaray'ın Raphael Onyedika'nın menajeriyle kısa süre içerisinde görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Raphael Onyedika bu sezon Club Brugge'da 28 maça çıtkı ve 1 gol ile 1 asist üretti. Club Brugge ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Raphael Onyedika, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş'a karşı gol sevinci yaşamıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar