Beşiktaş Beşiktaş Vida'nın peşini bırakmıyor! 23 Ağustos transfer haberleri

Beşiktaş Vida'nın peşini bırakmıyor! 23 Ağustos transfer haberleri

23.08.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş bir yandan oyuncularına yönelik ypılan teklifleri değerlendirirken bir yandan da stoper ve forvet hattına yapılacak olan takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman'ın bu hafta içerisinde bu trasferi noktalaması bekleniyor. İşte 23 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Beşiktaş Vidanın peşini bırakmıyor 23 Ağustos transfer haberleri

Transferde hız kesmeyen Kara Kartal Vida'dan da vazgeçmiyor. Hırvat stoperi takıma kazandırmak isteyen Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının temasları sürüyor. Öte yandan Dem Ba transferi konusunda futbolcunun sağlık durumu transferin şekillenmesinde büyük rol oynayacak. İşte 23 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Necip’e Alman talip.

Bundesliga ekiplerinden M’Gladbach, Necip’in peşine düştü.

Beşiktaş'ın zor durumda stoper, sağ bek, ön libero olarak oynattığı ve sözleşmesini yeni uzattığı oyuncusu Necip Uysal'a talip çıktı. Şenol Güneş'in en güvendiği isimlerden biri olan Necip'e M'Gladbach'ın talip olduğu bildirildi. Strobl'in uzun sürecek sakatlığından dolayı Alman ekibinin alternatifinin kalmadığı belirtilirken, Necip'in M'Gladbach tarafından uzun süredir izlendiği iddia edildi (Fotomaç)

Beşiktaş Vidanın peşini bırakmıyor 23 Ağustos transfer haberleri

Ba için kritik gün yarın

Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Demba Ba’nın yarın Orman’la İstanbul’da görüşmesi bekleniyor

Bodrum' da tatilini yapan Demba Ba'nın yarın ya da en geç perşembe günü İstanbul'da Başkan Fikret Orman'la bir araya geleceği öğrenildi. Gündoğan'daki otelde yapılacak görüşmede Senegalli futbolcunun durumu kesin olarak netleşecek. Beşiktaş bu oyuncuyu kiralamayı planlarken Çin kulübünün her hangi bir para istememesini şart koştuğu öne sürüldü.. (Takvim)

Haberin Devamı

Beşiktaş Vidanın peşini bırakmıyor 23 Ağustos transfer haberleri

Orman gidecek Vida'yı sökecek.

Fikret Orman, Dinamo Kiev'li yetkililerle son pürüzleri giderecek. Yönetici Umut Güner, önceki gün Ukrayna ekibinin yetkilileri ile el sıkıştı. Vida ile daha önce söz kesen siyah-beyazlılarda son sözü söyleyecek olan Başkan, bugün işi bitiriyor.

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Domagoj Vida transferinde artık son düzlüğe girildi. Yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından önce yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başaran siyah- beyazlı yetkililer, Kiev'li yöneticilerle de prensip anlaşmasına vardı. Yönetici Umut Güner'in yönettiği transfer operasyonunda son sözü Başkan Fikret Orman söyleyecek. Başkan Orman, bugün Ukrayna'ya giderek Kiev'li yetkililerle son pürüzleri giderecek ve Vida'yı siyah-beyazlı renklere bağlayacak. Bu arada Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan, dün Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Menajer Avadan şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş Vidanın peşini bırakmıyor 23 Ağustos transfer haberleri

DEVLER LİGİ'Nİ İSTİYOR

"Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaşıldı. Çok kez görüştüm Vida ile ve bana şunları söyledi: 'Ben hep şampiyonluğa oynamak istiyorum, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum.' Kazanmayı seven bir oyuncu. Beşiktaş bu konuda uygun. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olması lazım. İstanbul'da inanılmaz bir atmosfer var. Beşiktaş transfer olursa, Pepe ile Vida birbirini tamamlayacak isimler olacaktır. Ayakları iyi iki stoper, agresif isimler ekstra performans göstereceklerdir." (Fotomaç)

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan Mario Gomez açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, geçen sezon başında Alman ekibi Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez ile ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Mario Gomez 2016-2017 sezonu başlangıcında Fiorentina'dan Wolfsburg'a transfer olmuştur. Fiorentina Kulübü'nden şirketimize yapılan bildirimde, Wolfsburg Kulübü tarafından bu transfer nedeniyle kendilerine ödenecek toplam transfer bedelinin bir milyon 50 bin avro olduğu, bu kapsamda şirketimizin bu bedel içinden 525 bin avroya hak kazandığı bildirilmiştir." denildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, her iki kulübün bağlı olduğu federasyonlar ve ülke makamlarından temin edilen belgelerin incelenmesinin tamamlandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

Beşiktaş Vidanın peşini bırakmıyor 23 Ağustos transfer haberleri

"Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Hukuk Müşavirliği tarafından, olası yargısal işlemlerin uluslararası boyutunu da dikkate alarak, Fiorentina ile Wolfsburg, her iki kulübün bağlı olduğu federasyonlar ve ülke makamlarından temin edilen belgelerin incelenmesi tamamlanmış olup, bu aşamada ilave hukuki yollara başvurulmaması yönünde karar alınmıştır. İleride, süreçte değişiklik meydana gelmesi halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır." (Sabah)

Yazarlar