Beşiktaş Beşiktaş'a Jackson Muleka piyangosu! İşte bonservis teklifi

Beşiktaş'a Jackson Muleka piyangosu! İşte bonservis teklifi

09.04.2023 - 12:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Jackson Muleka için Suudi kulübü Al-Ahly'nin talip oldu. Transferde teklif edilecek bonservis bedeli ortaya çıktı.

Beşiktaşa Jackson Muleka piyangosu İşte bonservis teklifi

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Jackson Muleka'ya Suudi kulübü Al-Ahly'nin talip olduğu öğrenildi. Mısır basını, Kongolu yıldızı gelecek sezon kadrosunda görmek isteyen Al- Ahly'nin yaz transfer döneminde Beşiktaş'a resmi teklif yapacağını iddia etti.

Haberin Devamı

3 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK
Mısır basınında yer alan haberde, Al- Ahly'nin teknik direktörü Marcel Koller'in takımın hücum hattındaki oyuncuları Hussein ve Sharif'in performanslarının düşük olması nedeniyle Muleka'nın transferini istediği belirtildi. Kulüp başkanı Al-Khatib, Muleka'nın transferinin mümkün olan en kısa sürede bitirilebilmesi için talimatlarını verdiği öne sürüldü. Haberde 23 yaşındaki futbolcu için Türk kulübüne 3 milyon euro teklif edileceği de ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'ın etkisiz bir performans gösteren Muleka için gelecek olan böyle bir teklife nasıl yaklaşacağı ise merak konusu. Beşiktaş formasıyla bu sezon 22 resmi macta görev yapan 23 yaşındaki forvet bu karşılaşmalarda 4 gol atarken, 1 de asistle oynadı.

Haberin Devamı

KULÜBÜYE HAPSOLDU
Muleka sezona fırtına gibi bir başlangıç yapsa da ilerleyen haftalarda performansındaki sert düşüş nedeniyle kulübeye hapsoldu.