Beşiktaş Beşiktaş'a sakatlık şoku! Gedson Fernandes'ten kötü haber

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Gedson Fernandes'ten kötü haber

10.12.2023 - 14:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın son durumlarını açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaşa sakatlık şoku Gedson Fernandesten kötü haber

Bu sezon yıldız futbolcularının sakatlıkları ile sarsılan Beşiktaş'a 2 kötü haber daha geldi. Siyah-beyazlı ekip Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın son durumlarını açıkladı.

Haberin Devamı

SON DURUMLARI BELLİ OLDU

Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre Gedson Fernandes’in MR görüntülemesinde sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme saptandığı belirtildi.

Umut Meraş’ın ise yapılan kontroller sonrası sol ayak alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiği duyuruldu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada sol ayak bileği burkulması nedeniyle oyuna
devam edemeyen futbolcumuz Gedson Fernandes’in yapılan MR görüntülemesinde sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme saptanmıştır.

Aynı müsabakada sol alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Umut Meraş’ın yapılan MR görüntülemesinde alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes ile Umut Meraş’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."