Fenerbahçe Derbi zaferi sonrası Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı! Senad Ok canlı yayında açıkladı

Derbi zaferi sonrası Fenerbahçe'den sürpriz transfer kararı! Senad Ok canlı yayında açıkladı

10.12.2023 - 13:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş derbisinden 3-1'lik zaferle ayrılan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Senad Ok, sarı-lacivertli ekibin transfer hedeflerini de açıkladı. İşte detaylar...

Süper Lig’in 15’inci haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev derbiden sarı-lacivertli ekip 3-1'lik galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Skorer Instagram canlı yayınında Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Senad Ok, sarı-lacivertli ekibin transfer hedeflerini de açıkladı.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'ARADAKİ FARK ÇOK BÜYÜK'

"Fenerbahçe için tek taraflı geçti mücadele. İki takım arasında çok büyük fark var. Beşiktaş'ın sahadaki bonservis bedeli ne kadardır? Fenerbahçe'nin yedeği Cengiz bile Beşiktaş'ın 11'ini toplasan vereceğin maksimum bonservise yakın. Aradaki fark bu kadar büyük. Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir kadroya sahip olduğunu söylemek istiyorum. 40 yaşındayım hayatım boyunca bu kadar kötü bir Beşiktaş görmedim. Beşiktaş tarihinin en kötü takımı. Beşiktaş'ın en az Fenerbahçe ve Galatasaray kadar kaliteli oyunculara sahip olması gerekir."

Haberin Devamı

Derbi zaferi sonrası Fenerbahçeden sürpriz transfer kararı Senad Ok canlı yayında açıkladı

'KİNG VE BATSHUAYİ OLSA  KAÇIN SIRADAYDI?'

"Problem şu yarın yine bir sakatlık olursa İsmail hoca çabuk bir şekilde çözüm bulmalı. Fenerbahçe'nin saha içerisinde de teknik direktörleri var. Tadic ve Dzeko eleştirildi ama buradan soruyorum, onlar yerine Batshuayi ve King olsa Fenerbahçe kaçıncı sıradaydı?"

'İSMAİL HOCA İYİ ANALİZ YAPTI'

"İsmail hoca iyi bir analiz yaptı. Hem Rıza hoca dönemindeki hem de önceki maçlar izlendi. Savunmadaki yerleşme hataları gözlemlendi. Beşiktaş'ın coşkulu başlayacağı beklentisi vardı ve önde baskı yapıldı. Bunlar birleşince tek taraflı bir maç geçti."

Derbi zaferi sonrası Fenerbahçeden sürpriz transfer kararı Senad Ok canlı yayında açıkladı

'FENERBAHÇE'NİN TEK RAKİBİ GALATASARAY'

"Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı daha rahat yenmesi gerekiyordu. Ama Fenerbahçe'nin gerçek anlamdaki tek rakibi Galatasaray. Galatasaray'la ne gibi farklar var bunların iyi analiz edilmesi gerekiyor. Galatasaray ve Beşiktaş arasında da çok büyük bir fark var. Fenerbahçe'nin kendisini Galatasaray'a göre değerlendirmesi gerekiyor."

'YABANCI STOPER DE BAKILIYOR'

"Çağlar Söyüncü'yü ve Serdar Saatçı'yı istiyor Fenerbahçe. Ama yabancı stoper de bakılıyor. Çağlar'ın ilk tercihi Atletico'da kalmak. Simeone, Çağlar'a zamanının geleceğini söylüyor. Çağlar eğer Atletico'da süre bulacağını düşünürse orada kalacak. Geçen sordum ama kolay olmadığı söylendi. Braga başkanı da Serdar Saatçı'yı bırakmak istemiyor. Sonuç olarak yabancı stoper de bakılıyor."

Haberin Devamı

Derbi zaferi sonrası Fenerbahçeden sürpriz transfer kararı Senad Ok canlı yayında açıkladı

KRUNİC TRANSFER SON DURUM

"Krunic'le alakalı Fenerbahçe'nin bir sorunu yok. Konu oyuncu ile Milan arasında artık. Krunic sürekli buraya gelmek istiyordu, Milan'la da bağı koptu. Fenerbahçe 10 milyon euro vermeyeceğiz, sezon başındaki teklifi yapmayacağız dendi. Bu konuda acele edilmiyor. Krunic'in gerçekleşmesini bekliyorum."

KANAT FORVET HAMLESİ

"Son olarak da kanat forvet istiyor Fenerbahçe. Ama bu lüks bir transfer, olursa gerçekleştirilecek. İsmail hoca istiyor. Mesela Cengiz tipik bir kanat oyuncusu ama kanat forvet isteniyor."

PRİM VERİLDİ Mİ?

"Normalde Başkan ilk geldiğinde prim vermiyordu. Ama sonrasında fikri değişti. Benim en son bildiğim bir prim sistemi var dolayısıyla kazandığında alacağı prim belliydi."