Skorer Beşiktaş'a süper forvet

Beşiktaş'a süper forvet

22.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türk Telekom galibiyet arıyor

Beşiktaşa  süper forvet



BASKETBOLDA yeni sezona iddialı bir kadro ile giren Beşiktaş, Porto Riko'lu süper skorer Elias "Larry" Ayuso'yu da renklerine kattı. Bir süre NBA takımlarından San Antonio Spurs tarafından denenen 26 yaşındaki Ayuso, geçtiğimiz sezon Yunanistan'ın Ionikos takımında 15 maçta 20.9 sayı, 1.7 ribaund, 1.6 asist ortalamaları ile oynadı.

BASKETBOLDA FIBA tarafından bu sezon ilk kez düzenlenen FIBA Avrupa Ligi'ndeki (FEL) temsilcimiz Türk Telekom, grubundaki ikinci maçını bu akşam Belçika'nın Ostende takımı ile oynayacak. A Grubu'nda ilk maçında Ukrayna'nın Azovmash takımına geçtiğimiz hafta rakip sahada farklı mağlup olan Mavi - Beyazlılar, Ankara Atatürk Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak olan maçta ilk galibiyetine ulaşmaya çalışacak.

BASKETBOL Ligi'ndeki iki İzmir temsilcisinden biri olan Tuborg Pilsener, eski oyuncularından Asım Pars ile anlaştı. Sezon başında Rusya'nın Dinamo Moskova takımı ile anlaşan ancak kadroda yer bulamayan Asım Pars, İzmir ekibi ile söz kesti. Asım Pars'ın bugün İzmir'e gelerek bir yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

AVRUPA şampiyonu ve Dünya ikincisi atlet Süreyya Ayhan'ın menajeri Jos Hermens bugün Türkiye'ye gelecek. Gelecek yıl isimleri İstanbul'da buluşturacak bir grand prix yarışı düzenlemek isteyen Hermens, ziyareti sırasında federasyon yetkilileriyle bu konuyu da görüşecek. Bu arada Ayhan ve antrenörü, sezonun ilk kampı için 10 Kasım'da ABD'ye gidecek.

DENİZLİSPOR Başkan Yardımcısı Kadir Seyrek'in Beşiktaş'tan ayrılan Pascal Nouma ile gelecek sezon için anlaştığını açıklaması, yönetimi karıştırdı. Basın Sözcüsü Zorhan Sancar, olaydan haberi olmadığını söyledi, "Denizlispor forması ucuz değil. Denizlispor, adam gibi adamları bünyesinde barındırır. Nouma, Denizli'de kesinlikle oynayamaz" dedi.

HENTBOLDA, erkekler ve bayanlarda Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu.
Eşleşmeler şöyle:
Erkekler: Çalenç Kupası:
Polis Akd.-Krasnodor (Rusya)
Trabzon Bld-Spartak Bakü (Azerbaycan)
Kupa Galipleri:
Çankaya Belediye-Osiguranje (Sırbistan),
Bayanlar: Çalenç Kupası:
Anadolu Ü.-Juventude (Portekiz), Kherson (Ukrayna)-Osmangazi Üniversitesi,
Kupa Galipleri: Kiev Spartak (Ukrayna)-Üsküdar Bld.

AVRUPA Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katılma yolundaki son engel olan Letonya, Türkiye'ye karşı karlı ve soğuk havanın avantajlarını kullanmaya hazırlanıyor. Riga'da 15 Kasım'da oynanacak olan ilk maç için yapılan hava tahminleri içimizi soğutacak derecede. Meteoroleoji tahminlerine göre maçın oynanacağı gün, havanın kar yağışlı ve - 10 derece olması bekleniyor.
LETONYA Milli Takım hocası Starkovs, daha önce yaptığı açıklamalarda dünya üçüncüsü Türkiye ile karşı karşıya gelmekten gurur duyacaklarını ancak ilk maçın Riga'da olmasının kendileri için büyük avantaj olduğunu söylemişti. Starkovs, tekniği yüksek olan Türk Milli Takımı'nın buzla kaplı bir zeminde dezavantajlı duruma düşeceğine inandığını dile getirdi.

Bodrum Kupası Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat yarışları büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Üçüncü gün yarışları zaman zaman yağmur altında Yalıkavak - Gümüşlük arasında yapıldı. Üçüncü etap sonunda genel klasmanda Bodrum, klasik ahşap yatlarda Idalia ve misafir yatlarda ise Scorpio Star isimli teknekler birinciliğe ulaştı.

YARIŞÇILAR, zaman zaman saatteki hızı 70 kilometreyi bulan şiddetli lodos nedeniyle zor durumda kaldı. Önceki gün yapılan Turgutreis-Yalıkavak etabında 30'dan fazla yatın yelkenleri yırtılırken, iki küçük teknenin yelkenleri kırıldı. Yalıkavak İskelesine tezgah kuran terziler de yırtılan yelkenleri tamir etti. Dört yat yarış dışı kalarak dünkü etaba katılamadı.




SPOR


Kısaca OH dedik
At yarışları
Avrupa ligleri
Potada ikinci haftanın ardından
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Memo'nun ayak sesleri
Voleybolda büyük onur
Her şey Prag için!
Samandıra sallandı
'Sonuna kadar varız'
Aybaba'ya yaylım ateş
Inter, Çizme'yi ters giydi: 3-0
Haber turu...
Mondrogon 10 üzerinden 10
Prag-matik bir maç
Şanslı ile şanssız