Beşiktaş Beşiktaş'a transferde kötü haber! Pazarlıklar tıkandı

Beşiktaş'a transferde kötü haber! Pazarlıklar tıkandı

25.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katarak forvet hattını güçlendiren Beşiktaş'a yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Pazarlıkların tıkandığı öğrenildi.

Beşiktaşa transferde kötü haber Pazarlıklar tıkandı

Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin ardından forvet hattını eski golcüsü Vincent Aboubakar ile güçlendiren Beşiktaş'a yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Transferde pazarlıkların tıkandığı ve siyah-beyazlıların transferden vagzeçtiği öğrenildi. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR: TÜRKİYE'DE SADECE BEŞİKTAŞ'TA OYNARIM

Vincent Aboubakar yeniden şampiyon olmak ve eski mutlulukları yaşamak için Beşiktaş’a döndüğünü söyledi. Siyah-beyazlı kulüple 1 yılı opsiyonlu 3,5 senelik sözleşme imzalayan Kamerunlu golcü, “Fenerbahçe menajerimle konuştu. Ama ben Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir’e gitmek için Beşiktaş’tan ayrılmam. Bu hainlik olur. Burası benim için çok önemli. Diğer takımlara saygı duyuyorum ama bu benim için söz konusu bile olamaz. Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım” diye konuştu.

Beşiktaşa transferde kötü haber Pazarlıklar tıkandı

'İNANIRSAK BAŞARABİLİRİZ'

Aboubakar 2020-21 sezonundaki gibi şampiyonluğa inanmaları halinde hedefe ulaşabileceklerini iddia etti. Gelmeden önce Beşiktaş’ın Konyaspor ve Ankaragücü ile oynadığı maçları izlediğini aktaran golcü oyuncu, “Bence çok iyi bir takımımız var. Şampiyonluğa inanmalıyız. Zaten her şeyin başı inanmak. 2020 yılında da geriden geldik. Şu an yapmamız gereken kalitemizi gösterip, daha çok odaklanmak. İnandığınız zaman hiçbir şey imkansız değildir. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

'ÇOK İYİ DURUMDAYIM'

İstanbul’a cumartesi günü sabaha karşı gelen ve antrenmana çıkmadan pazar günü Kayserispor deplasmanında 25 dakika forma giyen Aboubakar, fiziksel açıdan çok iyi bir durumda olduğunu aktardı. İlk 11’de yer almasıyla ilgili kararın tamamen teknik heyete ait olduğunu belirten Aboubakar, “Buradaki şampiyonluklarımı, Avrupa’daki başarılarımı asla unutmuyorum. Kupalar, başarılar kazanmak, bana gösterilen sevgiye sahada karşılık verebilmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşa transferde kötü haber Pazarlıklar tıkandı

'SERGEN YALÇIN'A SAYGI DUYUYORUM'

Kamerunlu golcü, Sergen Yalçın’la arasında bir problem bulunmadığını da aktardı. Aboubakar, “Sergen Yalçın’a karşı kötü bir düşüncem yok. Onunla hiçbir sıkıntım olmadı. Sadece sakatlık yaşadığım süreçte, tekliflerle ilgili onunla konuştum. Kendisine saygı duyuyorum. Çok büyük bir tecrübe. Kendisi saygı duyduğum bir teknik direktör” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ: TRANSFERİ OLUNCA GÖRECEĞİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş antrenmandan önce gazetecilerle kısa süre sohbet etti. Transfer çalışmalarıyla ilgili soruları yanıtlayan Güneş, “Transfer konuşuluyor. Olur dersin bir bakarsın olmaz. Olmaz dersin bir bakarsın olur. Olunca göreceğiz. Kaan Ayhan’ı ben de gazetede okudum. Bir sürü isim yazılıyor, içlerinde bizim de düşündüklerimiz var ama kimin olacağını bilmiyorum. Şu anda eldeki oyunculardan çıkma planımız var” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa transferde kötü haber Pazarlıklar tıkandı

'ACELECİ DAVRANMAYACAĞIZ'

Siyah-beyazlı hoca, Ghezzal ve Josef’in son durumlarıyla ilgili bilgi de verdi. Sakat oyuncuların durumlarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Şenol Güneş, “Ghezzal keşke cuma günü kadroda olsa ama mümkün değil. Ne zaman iyi olursa o zaman oynayacak. Aceleci olmayacağız. Josef’in durumunu da takip edeceğiz” diye konuştu. Alanyaspor’un güçlü bir takım olduğunu kaydeden Güneş, en iyi şekilde maça hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

GHEZZAL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Süper Lig’de 4’te 4 yaparak zirve için umutlanan Beşiktaş Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra pas çalışmaları yaptı. İdmanın taktik program ve çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı. Saiss hafif ağrıları yüzünden antrenmana çıkmazken, Ghezzal kademeli olarak takımla çalıştı. Cezayirli yıldızın 2-3 hafta sonra sahalara dönebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa transferde kötü haber Pazarlıklar tıkandı

AMİR İÇİN YENİ TEKLİF YOK

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Amir Hadziahmetovic için yapılan pazarlıklar tıkandı. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon euro bonservisin yanı sıra bir oyuncuyu kiralık olarak önermişti.

Emrecan Uzunhan’ı bonservisiyle birlikte isteyen Konyaspor’un bu teklifi geri çevirdiği ve görüşmelerin durduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın Hadziahmetovic için Konyaspor’a bu aşamada yeni bir teklif yapmayacağı belirtildi. Yeşilbeyazlıların başarılı oyuncu konusunda farklı kulüplerle görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi.

Beşiktaşa transferde kötü haber Pazarlıklar tıkandı