Beşiktaş Beşiktaş'ın transferdeki rakibi Galatasaray! Atletico Madrid'in bonservis talebini duyurdular

Beşiktaş'ın transferdeki rakibi Galatasaray! Atletico Madrid'in bonservis talebini duyurdular

22.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Geoffrey Kondogbia transferi konusunda sıcak gelişme yaşandı. Tecrübeli orta sahaya Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan iki önemli kulübün kanca attığı iddia edildi.

Beşiktaşın transferdeki rakibi Galatasaray Atletico Madridin bonservis talebini duyurdular

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan Geoffrey Kondogbia, Avrupa'dan takımların da radarına girdi. Tecrübeli futbolcu için Süper Lig'den Galatasaray'ın da nabız yokladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan iki takımın da kadrosuna katmak istediği Geoffrey Kondogbia için Atletico Madrid'in beklediği bonservis geliri de haberin ayrıntılarında yer aldı. İşte transfer haberinin detayları...

Beşiktaşın transferdeki rakibi Galatasaray Atletico Madridin bonservis talebini duyurdular

BONSERVİSİNE 97 MİLYON EURO

Lenst altyapısında yetişen Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu futbolcu, 2012-2013 sezonunda 4 milyon euro karşılığında Sevilla'ya imza attı. Tecrübeli orta saha 2013-2014 sezonunda ise 20 milyon euro bedelle Monaco'nun yolunu tuttu. Inter, 2015-2016 sezonunda Geoffrey Kondogbia için 36 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 2017-2018 sezonunu kiralık olarak Valencia'da geçiren başarılı orta saha, 2018-2019 sezonu başında kalıcı olarak La Liga ekibine imza attı. Valencia bonservisine 20 milyon euro ödediği Geoffrey Kondogbia'yı, 2020-2021 sezonu devre arasında 15 milyon euro bedelle Atletico Madrid'e yolladı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki orta saha geride kalan sezonda Atletico Madrid formasını 27 maçta giydi. Diego Simeone'nin bin 388 dakika şans verdiği Geoffrey Kondogbia, 2 asistlik performans sergiledi. Atletico Madrid'in gelecek sezon planları arasında yer almayan tecrübeli orta saha için Süper Lig devleri sıraya girdi.

Beşiktaşın transferdeki rakibi Galatasaray Atletico Madridin bonservis talebini duyurdular

BEŞİKTAŞ'IN ARDINDAN GALATASARAY

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın Josef de Souza'nın ayrılığı sonrası orta sahadaki dinamo görevini Geoffrey Kondogbia'ya vermek istediği belirtildi. Tecrübeli orta saha için siyah-beyazlıların uzun süredir temas halinde olduğu kaydedildi.

Relevo'nun haberine göre; Beşiktaş'ın ardından Galatasaray, West Ham United ve Olympique Lyon'un devreye girdiği aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun Atletico Madrid'den ayrılmak istediği ve kulüplerin temaslara başladığı belirtildi.

Atletico Madrid'in Geoffrey Kondogbia transferinden 8 milyon euroluk gelir beklediği ifade edildi. Geoffrey Kondogbia'nın hedefleri olan bir takıma transfer olmak istediği aktarıldı.

Geoffrey Kondogbia'nın Atletico Madrid'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Orta Afrika Milli Takımı'nda 10 maça çıkan Geoffrey Kondogbia, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Yazarlar