Beşiktaş Beşiktaş'ta 2 imza birden! Kısa süre içinde resmen açıklanacak

Beşiktaş'ta 2 imza birden! Kısa süre içinde resmen açıklanacak

22.09.2023 - 09:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, kadrosuna kattığı birçok yıldız isimin ardından şimdi de takımda bulunan 2 yıldız futbolcunun sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Beşiktaşta 2 imza birden Kısa süre içinde resmen açıklanacak

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcular ile dikkat çekti. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, şimdi de takım içi operasyonu için kolları sıvadı. Kara Kartal, iki tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

YILDIZ İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Beşiktaş yaz transfer sezonunda Eric Bailly, Gökhan Inler, Alex Oxlade-Chamberlain, Ante Rebic, Daniel Amartey, Emrecan Bulut, Tayfur Bingöl, Arthur Masuaku, Jean Onana, Bakhtiyor Zaynutdinov, Milot Rashica'yı kadrosuna kattı.

Beşiktaşta 2 imza birden Kısa süre içinde resmen açıklanacak

Haberin Devamı

MERT GÜNOK'UN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Beşiktaş, 34 yaşındaki milli kaleci Mert Günok'un sözleşmesinin 2024-25 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıklamıştı.

Beşiktaş'tan gelen açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Kulübümüzle profesyonel futbolcularımızdan Mert Günok arasındaki sözleşme, 2024-25 sezonu sonuna kadar yenilenmiştir. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Mert Günok’a yeni dönemde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Haberin Devamı

GEDSON İLE YOLA DEVAM

Siyah-beyazlı kulüp, performansıyla göz kamaştıran Portekizli yıldızın sözleşmesini 2026-27 sezonuna kadar uzatıldığını duyurmuştu. İşte kulüpten yapılan açıklama: "Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Gedson Fernandes arasındaki sözleşme, 2026-27 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sözleşme yenilediğimiz futbolcumuz Gedson Fernandes’e yeni dönemde başarılar diledi."

Beşiktaşta 2 imza birden Kısa süre içinde resmen açıklanacak

YERLİLERDE SIKI PAZARLIK

Beşiktaş’ta yaz transfer döneminin kapanmasının ardından, takımdaki yıldızların sözleşmelerinin uzatılması için harekete geçilmişti. Daha önce Necip Uysal’la 2 yıllık yeni anlaşma yapan yönetim, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan kaleci Mert Günok’la masaya oturup, tecrübeli eldivenin kontratını 2025 sezonu sonuna kadar uzatmıştı.

Gedson Fernandes’in sözleşmesi de, ücretinde önemli bir artış yapılarak 1 yıl daha uzatılmıştı. Şimdi ise gözler, Kara Kartal’ın Milli yıldızları Cenk Tosun ve Salih Uçan’a çevrildi. Her iki oyuncuyla yeniden anlaşma yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi ile bu iki futbolcunun istediği ücretler konusunda henüz ortak noktada buluşulamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta 2 imza birden Kısa süre içinde resmen açıklanacak

ARADA BİRAZ FARK VAR...

Alınan bilgiye göre kontratları bu sezon sonunda bitecek Salih ve Cenk’e, en son 2 yıllık anlaşma için 30’ar milyon TL civarında bir ücret önerildi. Ancak her iki oyuncunun menajerleri tarafından bu rakam an itibarıyla kabul görmedi. 29 yaşındaki orta saha Salih senelik 40 milyon, 32 yaşındaki golcü de 45 milyon TL istiyor. Ancak gelen bilgilere göre yönetim, Beşiktaş’ta olmaktan dolayı mutlu olan oyuncularıyla mutlaka anlaşmanın sağlanacağına inanıyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve devre arasına kadar olumlu şekilde sonuçlanacağı düşünülüyor.

Beşiktaşta 2 imza birden Kısa süre içinde resmen açıklanacak

Yazarlar