Beşiktaş Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı!

Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı!

08.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın İstanbulspor’la oynadığı hazırlık maçında 62 dakika forma giyen Chamberlain olumlu puan topladı. Siyah-beyazlılar, 3,5 ay sonra sahalara dönen İngiliz oyuncunun güçlü ve karakterli bir isim olduğuna vurgu yaptı.

Beşiktaşta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı

Beşiktaş önceki gün Ümraniye’de İstanbulspor’la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanırken, Alex Oxlade Chamberlain ilk 11’de yer aldı. Karşılaşmada 62 dakika sahada kalan 30 yaşındaki İngiliz futbolcu orta sahadaki performansıyla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Alanyaspor’la 21 Aralık’ta oynanan lig karşılaşmasında adalesinden ağır biçimde sakatlanan Chamberlain’in sezonu kapattığı iddia edilmişti. Tedavi ve rehabilitasyon süreci için daha sonra ülkesine dönen İngiliz oyuncu burada yoğun şekilde çalıştı ve yaklaşık 3,5 ay sonra sahalara dönüş yaptı. Siyah-beyazlı idareciler ve teknik heyet, Chamberlain’in güçlü ve karakterli bir futbolcu olduğunun altını çizdi.

Deneyimli futbolcu, İstanbulspor maçında orta sahadaki enerjisi ve isabetli paslarıyla olumlu puan topladı. Teknik Direktör Fernando Santos’un kalan maçlarda Chamberlain’e zaman zaman şans vereceği aktarıldı. Bu sezon 22 resmi maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen İngiliz oyuncu, Başakşehir ile oynanan son maçta kadroya girse de süre alamamıştı.